Cheeseburger, Camp Kitchen & Bar, Ruka, Kuusamo

Rukalla ravintoloita löytyy vähän joka kulmalta helpottamaan nälkäisen laskettelijan oloa. Rukan ”laakson” puolella sijaitsee mm Camp Kitchen & Bar, jonka lounaslistaltakin löytyy burger.

Paikka

Tarkemmin ravintola sijaitsee Bistrotiellä, Vuosselin rinteiden alapuolella, Gondoli-hissin ala-aseman kupeessa. Sisällä sisustus on aikamoinen sekamelska normaalien pöytien ja kuormalavoista kyhättyjen paikkojen toimesta. Tilaukset tehdään tiskiltä, jolloin kerrotaan myös mihin pöytään meinataan mennä istumaan. Annokset tuodaan pöytään.

Tiskillä palvelu on ystävällistä ja ruokaa kehutaan kovasti etukäteen henkilökunnan toimesta. Erikseen kysytään että burgerin saa tehdä mediumiksi, johon luonnollisesti suostuin.

Ruoka ja juoma

Lounaslistalta löytyy burger, joka noudattaa hintatasoltaan ”normaalia” ison laskettelukeskuksen rinneravintolan linjaa. Annos kustantaa 18.50€ ja sisältää burgerin lisäksi ranskalaiset. 0,4l Brooklyn Lager -olut kustantaa 8,50€ tähän lisää.

Annos menun mukaan sisältää : ”Sämpylän välissä naudan täyslihapihvi, 9kk kypsytettyä cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia, pikkelöityä kurkkua, karamellisoitua sipulia, majoneesia ja ranskalaisia. Tarjoillaan mediumina.”

Kokonaisuus burgerissa on hieman horjuva ja liukas, johtuen paksusta tomaattisiivusta. Tämän ehkä itse olisin jättänyt lähtökohtaisesti jo pois tuotoksesta.

Sämpylään on saatu kiva paistopinta ja juustokin on jaksettu sulattaa kunnolla. Pihvi on todella tiivis ja jotenkin mauton, koostumus muistuttaa kovasti pakastepihveistä tuttua ”jääkiekkoa”, joka ei kyllä yleisesti ottaen saa hihkumaan riemusta. Paisto on luiskahtanut lupauksista huolimatta kypsän puolelle.

Burger on todella mauton ja oikein mistään mausta ei tunnu saavan kiinni. Juusto ja pikkelikurkku koittavat hieman tuolla kömpiä esiin, mutta kuitenkaan se ei kokemusta nyt pelasta. Valitettavasti on todettava että nyt ei rahalle saada vastinetta, muutakuin sillä, että nälkä siirtyy hieman eteenpäin.

Ranskalaiset on ihan ok -tasoa.

Yhteenveto

Mauton ja kokonaisuuteen nähden ylihintainen burger, joka ei kyllä houkuttele palaamaan tänne asiakkaaksi. Jos eksyt Rukalle, mene mieluummin syömään kylästä löytyvään RUOK Burgeriin.

Osoite: Bistrotie 2, 93830 Rukatunturi

WWW: https://www.ruka.fi/campkitchen

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  

Vastaa