Hail Caesar!, The Lucky Bastard (TLB), Mall of Tripla, Helsinki

Lounasaika ja burgeria tekee mieli, suuntana Mall of Tripla ja kasa vaihtoehtoja edessä. Minne mennä? The Lucky Bastard on paikka mikä on minulta jäänyt testaamatta, joten ei muutakuin sinne!

Paikka

Lucky Bastardin edessä komeilee valomainos ”TLB – Handmade Burgers”. Ravintola on kohtuullisen kokoinen ja on yhdistetty jännästi toisen aasialaistyyppisen ravintolan kanssa. Olen kuullut monenlaisia kommentteja TLB:n tuotteista, mut nyt ollaan normaaliin tapaan avoimin mielin ja itse todetaan mitä tarjolla on.

Vaikka ollaan uudessa kiinteistössä on rasvan katku pöydässä jopa häiritsevällä tasolla, vaatteet haisevat monta tuntia vielä vierailun jälkeen rasvalle. Tilaukset suoritetaan tiskiltä ja pagerin kanssa painellaan pöytään odottamaan. Piipparin huutaessa annokset haetaan itse pöytään. Palvelu on pikaruokapaikkamaista ja eleetöntä.

Ruoka

Lounasaikaan listalla on normaalimenun ulkopuolelta vaihtoehtoja ja annos sisältää myös ranskalaiset. Lounasburgereita on päivittäin 1 tarjolla ja tänään se oli Hail Caesar! Burger sisältää listan mukaan : 140g naudanlihapihvi, caesarkastiketta, parmesanjuustoa, salaattia, briossisämpylä ja ranskalaiset. Listassa ei lue, mutta burgerissa on myös pekonia. Hintaa annoksella on 14.90€ ja se sisältää juomaksi vettä / ”jälkiruoaksi” kahvia tai teetä.

Annos on tasapainoinen vaikkakin mielestäni hieman pieni hintaansa nähden. Burger on hyvin kasattu ja sen syönti onnistuu hyvin yhdellä kädelläkin – perunoita on kitsaanlaisesti. Burger itsessään on totaalisen nappisuoritus, kasattu hyvin maku todella kohdillaan. Maut tulevat selkeästi esiin, mutta mikään ei kävele toisen yli. Parmesan on loistava valinta juustoksi. Paketti ei ole kuiva, eikä myöskään ui kastikkeessa. Tästä oikeasti moni saisi ottaa oppia.

Yhteenveto

Hieman hinnakas lounasannos, mutta aivan loistava maultaan. TLB:sta on kuulunut monenlaista kommenttia, mutta ainakin itselleni osui todella hyvä burger testiin. Tämänpäiväisen kokemuksen pohjalta makumaailmaltaan vahva suositus.

WWW: https://www.theluckybastard.fi/tlb-tripla

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  ,

Vastaa