Karai ”Spicy” Burger, Fuku Burger, Las Vegas, USA

Las Vegasissa turistialueilla on toki moniakin käymisen arvoisia paikkoja, mutta tällä kertaa lähdimme tahallaan hieman syrjempään – olihan meillä auto alla ja aikaa. Kyselin erikseen minne kannattaisi ajella ja minulle vinkattiin että Fuku olisi mukavan erilainen paikka. Ei muutakuin testiin!

Paikka

Noin 10 minuuttia pääkadulta sivuun oli pieni perus-jenkkiläinen ostoskeskittymä, siinä pihalla Fuku omana tönönään. Auto parkkiin ja sisään.

Listat löytyivät seiniltä ja muutama asiakaskin oli paikkaan eksynyt lisäksemme, henkilökunta otti tilaukset ystävällisesti vastaan ja siirryimme pöytään odottamaan. Vaikka asiakkaita oli vaan muutama lisäksemme odotimme annoksia miltei puoli tuntia – käsittämättömän hidasta!

Paikka itsessään on siisti, mutta aikamoinen rasvankäry löytyy sisältä. Sisustus, etenkin seinätaide, on Japanihenkistä.

Ruoka ja juoma

Valitsin listalta Karai Burgerin ateriana, burgeria mainostettiin tulisena ja listan mukaan siinä olisi Habanero majoneesiakin. Kuulostaa mielenkiintoiselta.

Listan mukaan burgerissa on : Sämpylä, fukun oma pihvi, pikkelöityjä kurkkuja, raastettua kaalia, avocado hapankermaa, Habanero kabayakia (makea soijakastike).

Vaikka odotus oli pitkä, palkittiin se ihan maukkaalla ruoalla. Burger oli raikas ja hauskasti teriyakimainen. Habanero ei ollut kovin tulista, mutta mukavan pieni jälkipolte siitä jäi. Kokonaisuutena burger oli hyvä, ainoastaan sämpylälle olisin näyttänyt hieman enemmän paistolevyä.

Ranskalaiset olivat maistuvia ja niissä oli paikan joku oma grillimaustesekoitus päällä. Majoneesit olivat parempaa keskitasoa. Juomana perus hanajuoma.

Yhteenveto

Mukavan erilainen burger. Jos yhtään pitää aasialastwististä ajatuksena, on Fuku erinomainen vierailukohde.

WWW: http://www.fukuburger.com/

Osoite: 3429 S Jones Blvd, Las Vegas, NV 89146

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  ,

Vastaa