New Yorker Cheeseburger, Pickl, Dubai, UAE

Dubaissa burgertarjonta on laajaa ja todella moni Suomessa tuntematon maailmanketjukin on löytänyt tiensä tänne. Toki täältä löytyy myös paikallista tarjontaa, josta Pickl on hyvä esimerkki.

Paikka

Picklillä on useita paikkoja ympäri Arabiemiraatteja. Itse eksyin Dubai Marinan viereisen JBR rantakadun ravintolaan – hauskasti vielä vakiohotellini naapuriovi melkeinpä!

Sisällä on tilaa parissa kerroksessa ja ulkona mukavan kokoinen terassi. Vaikka Suomessa on talvi, niin täällä pärjäsi illallakin nätisti T-paidassa terassilla.

Ruoka ja juoma

Tilaus tehdään tiskillä ja sitten vaan pöytään odottamaan tilausta. Tilasin New Yorker cheeseburgerin, maustetut ranskalaiset ja light colan. Olisin halunnut testata jotain dippejäkin, mutta sellaisia ei ollut tarjolla. Ketsuppi sai kelvata ranskalaisille.

Burger sisältää potato bunin, kaksi smashattua pihviä, salaattia, tomaattia, kurkkuja (tottakai) sekä paikan omaa secret saucea. Ensimmäisenä burgerissa kiinnitän huomiota ensiluokkaiseen maillardiin, ”lihakarkkia” löytyy ja muutenkin kokonaisuus on hyvin tehty. Maku on tasapainoinen.

Ranskalaiset on maustettu ”El Maco-tyyppisellä” mausteseoksella, tällaista aiemmin sai mäkkäristä El Macon kyljessä hölskytyspussin kanssa. Ranskalaiset ovat rapeita ja maukkaita. Toimii.

Pickl mainostaa että käyttävät vaan puhtaita tuoreita raaka-aineita ja esim kurkut, kastikkeet jne tehdään itse.

Yhteenveto

Olin todella positiivisesti yllättynyt kokonaisuudesta ja tätä on helppo suositella.

Osoite: The Walk, JBR, Dubai

WWW: https://eatpickl.com/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  ,

Vastaa