Bacon Double, Bleecker, Lontoo, Englanti

Bleeckeristä on kuhistu burgerpiireissä pitkään ja se olikin yksi varma vierailukohde Lontoon matkalla. Yksinkertaista ja maistuvaa oli ennakkotieto – avoimin mielin testaamaan.

Paikka

Bleeckereitä Lontoossa on 4, omaan matkaani osui tällä kertaa Victorian aseman lähellä oleva ravintola. Tässä oli helppo syödä burgerit ja siirtyä sitten Buckinghamin palatsia kohden.

Paikka on pieni ja rasvankäryinen, tulee mieleen muutama kotimainen burgerjointti. En välttämättä tänne romanttisille treffeille tulisi, mutta nopeaan ruokailuun oikein oiva paikka. Kauniilla säällä on vielä muutama terassipaikkakin edessä.

Tilaaminen suoritetaan itsepalveluna kosketusnäytöiltä ja annokset maksetaankin tuossa samalla, sitten vaan kohti pöytää ja odottamaan ruoan valmistumista. Omaan annokseeni päätyi Double Bacon -burgeri, ranskalaiset ja tuopillinen olutta (Brooklyn Brewery). Sinänsä olutvalinta on hieman outo – olemme Britanniassa ja tarjolla on jenkkiolutta, mutta toisaalta pitäähän paikallisillekin olla jotain vaihtelua.

Ruoka ja juoma

Annokset saapuvat nopeasti – sekä burger että ranskalaiset ovat pakattu omaan koteloonsa. Ranskalaisia on mukava määrä, mutta burger näyttää heti alkuun hieman pienikokoiselta, ottaen huomioon 12 punnan hintansa.

Vaikka koko on hieman pettymys niin maku ei ole sitä. Kokonaisuus toimii ja mikään osa-alue burgerissa ei jätä makupuolella kylmäksi. Sämpylä on todella ilmava, hieman milkbun-mainen tuotos. Pekoni ja pihvi on hyvin paistettu, juusto maistuu ja sinappinen house-majoneesikin toimii happokärkenä.

Ranskalaiset on hyvin paistettu ja suolamääräkin toimii. Ainoa pieni miinus tulee vähän turhan rasvaisesta tuloksesta.

Yhteenveto

Ehdottomasti jatkoon ja iso suositus. Tästä tulee yksi Lontoon reissujeni vakiopaikasta missä syödä.

Osoite : 205 Victoria Street, London, SW1E 5NE

WWW: https://www.bleecker.co.uk/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  ,

Vastaa