Dirty Cheeseburger, One Sixty, Tallinna, Viro

Työreissu Tallinnaan mahdollisti muutaman vuoden jälkeen taas käynnin One Sixtyssa. Edellisen kerran täällä käydessäni tyydyin nauttimaan ainoastaan nestemäisiä tuotteita, mutta nyt monien vinkkien jälkeen piti tulla myös syömään – juomaa toki unohtamatta 🙂

Paikka

Telliskiven trendikkäällä alueella sijaitse One Sixty on todella viihtyisä ja persoonallinen paikka. Ravintolan yhteydessä sijaitsee prätkäpaja, sekä myös aiheeseen liittyvä varustekauppa.

Moottoripyörät kuuluvat vahvasti myös sisustukseen ja myös aihetta sivutaan mm persoonallisissa baarijakkaroissakin.

Palvelu on miellyttävää ja nopeaa, asiointi englanniksi on mutkatonta. Aiemmin päivällä tehty pöytävarauskin oli nätisti paikallaan ja pöydässä löytyi kyltti ”Jassu, 19 ->”.

Ainoa miinus tulee avokeittiön kärynpoisto-ongelmasta, jolloinka ravintolasalissa kokoajan leijui miltei veitsellä leikattava rasvapilvi. Näin vieraileva asiakkaana asian pystyi sivuuttamaan, mutta jos täällä useammin kävisi niin asia saattaisi häiritä enemmänkin.

Ruoka ja juoma

Valinnaksi listalta löytyi paikan persoonallinen juustoburger. Todella herkullisen briossin välistä löytyi juustoa, kastiketta, äärimmäisen hyvä pihvi, sekä karamellisoitua sipulia.

Vaikka burger on tuhti, niin yllättäen se ei ole yltiörasvaisen tuntuinen vaan makumaailma on erittäin hyvin tasapainossa. Koko on myös erittäin hyvin käsinsyöntiä tukeva. Kokonaisuutta voisi kuvata termillä ”samettinen”.

Perunat ovat maistuvia ja niiden päällä oleva majoneesipohjainen kastike sopii hyvin niihin.

Yhteenveto

Todella maistuva ja laadukkaasti kasattu burgeri.  Tätä ei voi kuin kehua ja suositella 🙂

Osoite: Telliskivi 62, Tallinn, 10412, Estonia

WWW: https://www.onesixty.ee/en/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  ,

Vastaa