Half Sloppy Joe, Lone Star, Turku

Turun reissulla piti jonnekin taas mennä syömään, aika monta paikkaa täällä on tullut käytyä mutta Lone Star oli vielä niissä jotka olivat testaamatta. Tilanne piti siis korjata.

Paikka

Sportsbarmainen ravintola löytyy hyvinkin keskustasta, vierailuajankohtana tilaa oli reilusti ja ruuduilla pyöri eri urheilulajeja. Sisustus on ihan perussiisti.

Palvelu

Palvelu oli hieman sekavaa ja haparoivaa. Listat saatiin eteen ja tilaus saatiin sisäänkin, mutta esimerkiksi tilaamani erikoisolut oli vaihdettu minulta kysymättä toiseen. Kysyessäni syytä, kerrottiin että ”tilaamasi oli loppu, niin ajattelin että laitetaan tätä tilalle” – no olisi asiasta voinut varmaan minultakin kysyä. Lisäksi ruoka-annoksesta pöytään saapuessa puuttui dippi, eikä kukaan vilkuillutkaan pöytään safkojen tuonnin jälkeen – piti itse raahautua tiskille tästä kertomaan.

Ruoka ja juoma

Listalta löytyi mielenkiintoinen tuotos – ”Half Sloppy Joe”. Perinteinen Sloppy joehan perustuu jauhelihakastikkeeseen, mutta tässä oli haluttu myös pihvi mukaan. Toimiko? Noniin, mennään siihen.

Burgerin kuvaus : ”Smash-pihvi, jonka päällä Pepper Jack -juustolla maustettua jauhelihakastiketta, vihersalaattia, tomaattia, suolakurkkua, marinoitua punasipulia, kirkasta coleslawta ja savuchipotlea.”

Burger itse oli hieman sotkuinen syötävä, eikä tietenkään taskuja ollut saatavilla. Mielestäni tässä oli hieman yliyrityksen makua ja burger toimisi paremmin joko pelkällä pihvillä, tai sitten tuolla jauhelihakastikkeella. Nyt kun siinä on molemmat niin kokonaisuus o hieman sekava.

Sivussa olleet ranskalaiset olivat maistuvia ja päällä ollut juustokin ihan oivaa. Erikseen metsästetty dippi sen sijaan oli hieman teollisen oloista, mutta meni sivussa.

Tilasin tosiaan oluen jota en tilauksen mukaan saanut, tarjoilijan vaihdettua sen kysymättä minulta. Lopulta kuitenkin tavanomaisempaa tusinaolutta juodessa tätä toimintatapaa tuli ihmeteltyä.

Yhteenveto

Palautetta annoin jo paikanpäällä, mielestäni burgerista saisi pienillä muutoksilla toimivamman ja mieluuusti näkisin Sloppy Joeta ravintoloiden listalla enemmänkin – ei tosin tällaisena hybridinä. Ihan ok, nälkä siirtyi, mutta kauheasti ei jäänyt muutoin kerrottavaa.

 

Osoite: Humalistonkatu 5, Turku

WWW: https://lonestar.fi/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

 

Tagit:  

Vastaa