Super Mario, Burgr, Tromssa, Norja

Norjan matkalla piipahdus Tromssaan sai burgerystävän miettimään kaupungin tarjontaa. Siitä piti ottaa selvää!

Paikka

Burgr on pieni paikka Tromssan keskustassa. Sisustus, kuten ruokalistakin, on saanut suuria vaikutteita konsolipelien maailmasta. Seinät on vuorattu peliaiheisilla kuvilla ja tiskillä seisoo pelikonsoli, jota asiakkaat voivat käyttää tilaustaan odotellessa.

Palvelu on ystävällistä ja suosituskyselyyn saatiin laaja selvitys minkätyyppisistä burgereista pitävät mitäkin listalta tilasivat.

Ravintolassa sisällä on muutamia paikkoja, tämän lisäksi heti oven vieressä on pieni terassi ja muutaman askeleen kauempana on isompi terassi läheisessä puistikossa. Terassi oli muuten hyvä idea, mutta jättikokoiset agressiiviset merilokit saivat nälkäiset ruokailijan siirtymään pikapikaa suojaisempaan paikkaan.

Ruoka ja juoma

Valinta kohdistui suosituksen perusteella Super Mario burgeriin, jossa sisältönä listan mukaan : Tomaatti, salaatti, punasipuli, suolakurkku, fenkolisalami ja tryffelimajoneesi. Lähes jokaisessa burgerissa oli ainesosalistassa jotain, mitä harvemmin burgerissa näkee – tässä se oli tuo salami. Viereen tilasin ranskalaiset ja juomaksi Cokista. Juoma tarjoiltiin lasipullosta.

Annokset saapuivat nopeasti ja kooltaan tuo oli ihan ok. Ranskalaiset suorastaan valuivat rasvaa ja burger oli haalea. Maut olivat mietoja, mutta ”ihan ok”. Ainesosista olisi saanut mielestäni parempaakin aikaan, mutta ehkä tämä oli Pohjois-Norjalainen käsitys burgerista.

Yhteenveto

Annos vei nälän, mutta ei herättänyt suuria tunteita suuntaan tai toiseenkaan. Paikka oli sympaattinen ja listan perusteella odotin annokselta enemmän, mutta tällä kertaa odotukset ja toimitus eivät täysin kohdanneet.

 

Osoite: Skippergata 6A, 9008 Tromsø

WWW: https://www.burgr.no/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  

Vastaa