Honest, Honest Burgers, Lontoo, Englanti

Lontoo on yksi lempikaupungeistani. Sen lisäksi että siellä on paljon nähtävää, on myös burger-scene ollut vuosia todella loistavaa.

Paikka

Honest Burgersilla on useita toimipisteitä Lontoon alueelle, tällä kertaa vierailu kohdistui Covent Gardenin vieressä olevaan ravintolaan. Monien Lontoon paikkojen tapaan, ravintola on pieni ja sijaitsee monessa kerroksessa, keittiö toimittaa annoksia ruokahissillä kerrosten väliä ja tarjoilivat jouksevat eri kerrosten välissä.

Ruoka ja juoma

Testiin lähti nimikkoburgeri ”Honest”, listan mukaan tähän kuuluu bunin lisäksi pihvi, savustettua pekonia, cheddaria, punasipulirelissiä, maustekurkkua ja salaattia. Annokseen kuuluu myös ranskalaiset ja lisäksi tilasin vielä chipotlemajoa. Perus ketsupit, majoneesit jne löytyvät maustehyllystä.

Annos on hyvänkokoinen mutta jotenkin kliininen, juusto näyttää hieman oudolta ja burger on ”romahtanut” toimittamisen aikana.

Maku on kuitenkin todella tasapainoinen ja mitään ei tunnu olevan liikaa tai liian vähän. Paistoaste on myös oikein onnistunut. Pekonin savunmaku on voimakas ja se tukee kokonaisuutta hyvin.

Ranskalaiset ovat erittäin rapeat, mutta kuitenkin sisältä pehmeät. Viereen tilattu Majoneesi on myös erittäin täyteläinen.

Palanpainikkeeksi tilattu olut tulee Brightonin vierestä ja on tehty Honestin tilauksesta yksinoikeudella. Tässäkään kehitystyö ei ole mennyt hukkaan ja kevyt lager sopii äärimmäisen hyvin kokonaisuuteen.

Yhteenveto

Kaikenkaikkiaan erittäin toimiva burger, lisäkkeet ja vielä olutkin. Tätä on helppo suositella.

Osoite: 33 Southampton St, London WC2E 7HE, United Kingdom

WWW: https://www.honestburgers.co.uk/locations/covent-garden/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  ,

Vastaa