Smash Aura Burger, BurgeriVille, Vantaa

Tämä ravintola on pistänyt silmääni monesti, koska liikun kohtuullisen paljon Tammistossa. Nyt sitten oli passeli aika pistäytyä testaamassakin tarjonta.

Paikka

Ravintola sijaitsee talon kivijalassa ja on hyvinkin kompakti. Sisällä on 17 asiakaspaikkaa ja terassilla toinen mokoma ulkona. Valitettavasti tänään tuulet puhaltelivat miltei 15 m/s joten ulkona ei olisi ollut mukava istua, onneksi sisältä löytyi paikka. Paikka oli kokoajan täynnä ja ovella kävikin muutamat kääntymässä pois, kun huomasivat etteivät mahdu istumaan.

Ravintola on todella siisti, eikä monista burgerpaikoista tuttua rasvankatkua ole laisinkaan.

Ruoka ja juoma

Listalta valikoitui Smash Aura Burger, jossa kuvauksen mukaan : 2x smashpihvi, aurajuusto, cheddarjuusto, jääsalatti, tomaatti, suolakurkku ja marinoitu punasipuli. Kylkeen kuuluu aina parmesanilla päällystetyt ranskalaiset ja pikku kuppi ketsuppia. Parin euron lisähintaan voisi lisukkeen vaihtaa bataattiranskalaisiin.

Annos on ihan nätti, mutta heti pistää silmään burgerin vieressä valuva neste. Pöytään tuodaan haarukka ja veitsi ja hetken mittailtuani päätinkin alentua niiden käyttöön – harmillista. Taskuja ei ole saatavissa.

Burger on hieman raskaanoloinen ja ensimmäiseen puolikkaaseen en löydä Aurajuuston makua ollenkaan. Toisessa puolikkaassa se löytyy häilyvänä, mutta todella vaatimattomana. Smash-pihvit ovat selvästi paistettu hieman turhan viileällä pannulla (tai sitten painetta on annettu liian vähän), koska maillard on hyvin kevyttä.

Kokonaisvaltaisesti ehkä hieman turhan suurien odotusten jälkeen, burger tuotti pienen pettymyksen. Makumaailma oli kovin tasapaksu ja odotettua auraakin sai etsimällä etsiä. Ranskalaiset olivat oikein toimivat ja pidin siitä, että niihin suoraan kuului parmesan päälle.

Annokseen ei kuulu juomaa. 0,33l Cola Zero kustansi 3.50€ ja se tarjoiltiin lasista.

Yhteenveto

Tässä kuvailemani ongelmapisteet annoin palautteena jo suoraan ravintolassakin. Palautteen vastaanotto oli hieman hämmentynyttä.

Valitettavasti vaikka puitteet ovat kunnossa, niin tällä kertaa ruoka jätti toivomisen varaa. Harmi.

Osoite: Tammistontie 2 D 71 01520 Vantaa

WWW: https://burgeriville.fi/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  

Vastaa