PoroBurger, Paseo Cafe & Grill, Helsinki

Paseo, kuten muutkin rantaravintolat ovat parhaimmillaan kauniina päivinä. Tänään osui kohdalle kohtuu tyyni ja täyden auringonpaisteen sisältänyt kevätpäivä – burgerille mars!

Paikka

Olen käynyt täällä aikaisemminkin, mutta vierailu oli tuolloin kesällä. Tuosta ajankohdasta tuttua terassia ei ollut nyt käytössä, vaikka muutama pieni pöytä olikin jätetty ulkoilmasta nauttiville kahvittelijoille. Ulkona syömiseen keli oli vielä hieman turhan viileä.

Sisällä oli kohtalaisesti tilaa ja pöytä löytyi helposti. Sisustus on pelkistettyä, mutta paikan tyylille sopivaa, valoa tulvii sisään monelta suunnalta ja tuntuu todella kuin olisit luonnon ympäröimä, vaikka olet vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Palvelu on eleetöntä ja asiallista. Ruoka tilataan kassalta ja se toimitetaan vuoronumeron mukaan pöytiin. Työkalut jokainen ottaa itse kassalta mukaansa, samoin servietit.

Ruoka

Aiemmin syömäni paikan nimikkoburgerin sijaan nappasin listalle ilmestyneen poroburgerin. Poroa sisältävän pihvin ja pannulla käytetyn briossin lisäksi väliin oli laitettu puolukkamajoneesia, salaattia ja maustekurkkua. Lisäkkeeksi viereltä löytyivät ranskalaiset ketsupilla ja nokare coleslawta.

Annos on nätisti kasattu ja poroburgerin pihvi on Paseo burgerin  vastaavaa tasapainoisemman kokoinen. Syönti onnistuu hyvin käsin eikä välistä valu edes kauheasti nestettä tarjoilualustalle. Paistoaste on tilattu medium, niinkuin pitääkin.

Puolukkamajoneesi on todella kivan makuinen lisä ja tuo mukavaa pirteyttä annokseen. Kokonaisuus on hyvä, mutta valitettavasti vaikka kuinka etsin en löydä pihvistä selvää poromaista vivahdetta. Burger on ihan hyvä, mutta poroburgeri saisi mielestäni korostaa poron ominaismakua kaikin keinoin.

Lisäkkeet ovat hyvät. Ranskalaiset ovat todella hyvin tehty ja sopivasti suolattu. Coleslaw on todella tuhtia ja maistuvaa, sitä tosin kaipaisi annokseen ihan himpun lisää.

Yhteenveto

Paseosta saa laadukasta burgeria, mutta tällä kertaa pisteytystä hieman verottaa se että poro jää nyt tuotteessa hieman varjoon. Kuitenkin ihan hyvä annos, mutta jokainen syöjä voi itse arvioida onko se kuitenkaan ihan 21.90€ arvoinen? Varsinkin kun puhutaan lounasajasta.

WWW: https://www.paseo.fi/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  

Vastaa