Original Wagyu Burger, Blaze Burgers, Dubai, UAE

Blaze on ollut jo jonkinaikaa suosikkini Dubain burgerpaikoista, ruoan suhteen täällä tietää että huteja ei normaalina päivänä tule, mutta palvelu on täällä edelleen sekavaa kuten se on ollut aiemminkin. Olen käsitellyt tätä asiaa aiemmassa testissäni, joka löytyy täältä.

Blaze on sekoitusta ravintolasta ja fast-food -paikasta, mutta luokittelen tämän fast foodiksi edelleen, koska tilaus tehdään tiskiltä. Kuitenkin menut saadaan pöytään ja ruoatkin kannetaan suoraan eteen, kuten ravintoloissa.

Tänään päätin mennä ”keep it simple” -tyylillä. Pidän todella heidän Australialaisesta Wagyu -pihvistä, joten valitsin sen taas kerran perustaksi. Pullaksi vaaleaa peruskamaa ja täytesetiksi ”Blaze Original” joka sisältää salaattia, tomaattia, maustekurkkua, ketsuppia, sinappia (dijon), marinoitua sipulia ja juustoa kahdella tavalla – perinteisesti ja sitten omalla tavallaan lehtimäisesti eli rapeaksi paistettuna.

Burger on todella tasapainoinen ja tuo rapeaksi paistettu juusto antaa mukavaa tekstuuria. Liha on maukasta ja kastikkeitakaan ei ole laitettu liiaksi, että lihan maku peittyisi. Puraisulla erottaa helposti eri komponentit. Loppuvaihetta kohden burger alkaa hieman hajoamaan, mutta silti sen pystyy syömään loppuun asti käsin.

Lisäkkeiksi tilaamani cajun ranskalaiset ovat myös yksi kestosuosikkini, ne ovat suhteellisen suolaisia mutta eivät liian. Viereen tarjoiltu majoneesipohjainen kastike sopii todella hyvin ranskalaisiin ja kastikehyllystä voi käydä hakemassa haluamiaan sooseja dippailuun.

En ollut aiemmin testannut Blazen aivan perussettiä, vaan aiemmin olen kokeillut erilaisia hieman monimutkaisempia makuyhdistelmiä. Kaikenkaikkiaan on sanottava että tämä perussettikin toimii aivan kympillä. Hintaa koko aterialle tuli 88 dirhamia, joka vastaa n 21 euroa.

WWW: http://blazeburgers.com/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa