Blaze Burgers, JBR, Dubai, UAE

Blaze Burgers, JBR, Dubai, UAE

Dubain uudempaa burgertarjontaa edustaa Blaze, joka varsinkin ruoan puolesta erottuu mukavasti. Raaka-aineet tuntuvat laadukkailta ja muutenkin selkeästi ruokaan panostetaan.

Homma toimii niin että menusta valitset aluksi haluamasi lihan, sen jälkeen pullan (tai salaattikääreen), haluamasi täytteet eri vaihtoehdoista (tai sitten teet oman) ja lopuksi ranet haluamassasi muodossa / haluamallasi mausteella. Toki juomakin kuuluu meininkiin 

Itse lähdin liikkeelle Wagyu-pihvillä, kokojyvä pullalla, Texas BBQ täytteillä ja Cajun-raneilla. Testiin lähti myös 4 heidän dippiään.

Poikkeuksellisesti ranskalaiset olivat aivan timanttia, loistava suola sekä todella rapea rakenne ja hyvä paistojälki. Burger oli sopivan mehukas mutta ei missään nimessä liian märkä, että täytteet olisivat löytyneet rinnuksilta.

Koska pekoni ei täälläkään ole possusta, niin annetaan burgerille 4.5/5 mutta ranet saavat 5/5 .

Sitten miinuspuoliin:

Homma on hieman sekavaa kaikenkaikkiaan. Prosessi menee näin:

1. saavut ravintolaan ja sinut ohjataan pöytään
2. saat menun ja sinulle selitetään miten homma toimii
3. kokoat haluamasi setin ja sen jälkeen marssit menun kanssa tiskille tilaamaan (kuten vaikkapa mäkkärissä) ja maksat
4. sinut ohjataan valitsemaan erilaisista chilikastikkeista haluamiasi ja saat näitä varten korin mihin niitä keräillä, samassa hyllyssä olevia aterimia sen sijaan sinun ei tule ottaa koska ne tuodaan sinulle pöytään.
5. Kaikki ruoat ja juomat toimitetaan pöytään.

Koska tilaus on maksettu jo etukäteen joutuisi jälkiruokatilausta varten menemään uudestaan tiskille. Muutenkin tuo tiskille ramppaaminen on todella hölmöä koska paikka muuten on tasokas – ja kun mitään ”ruksita tähän haluamasi” lappuja ei ole, niin koko seurueen tulee saapua kassalle kertomaan miten burgerinsa haluaa (jos joku ei halua koittaa muistaa kaikkea).

Vaikka ruoka kaikenkaikkiaan saa about täydet pointsit niin sekavuus tuota kokonaisarvosanaa alas pisteellä tai jopa parilla. Kuitenkin ehdottomasti seuraavankin kerran menen Blazeen käymään, koska ruoka oli aivan jäätävän hyvää.

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa