Houston Bacon, The Bro’s Burgers food truck, Helsinki / Vantaa / Tuusula

Ruokarekat ovat mukava piristys burgertarjontaan. Pääkaupunkiseudulla varsinkin meitä oikein hemmotellaan näillä ja yksi monista food truckeista on Bro’s Burgers joka kiertää eri puolella PK-seutua näyttävällä autollaan.

Kotisivuilla ei nykyisellään enää listata pysähdyspaikkoja, vaan he ohjaavat katsomaan sosiaalisesta mediasta listaa. Ongelma vaan oli se, että mm heidän Facebook-sivulleen ei oltu tämän kuukauden stoppeja vielä laitettu – uusimmat listat olivat edellistä kuuta. Sain kuitenkin vinkkiä, että auto on tänään kotini lähistöllä, joten ei muutakuin vierailulle.

Yleistä

Kun katsoo vanhoja pysähdyspaikkoja näkyy selvästi että useimmiten auto pysähtelee Helsingissä, Vantaalla ja Tuusulassa. Muutaman minuutin etsinnällä en nähnyt että Espoota olisi listoilla, mutta en näkisi tuotakaan outona koska pitkin PK-seutua stopit näyttävät sijaitsevan.

Henkilökunta on ystävällistä ja huomioonottavaa. Korona-ajan maskit on asianmukaisesti käytössä ja hygieniaan tunnutaan kiinnittävän huomioita mm putsailemassa pintoja annosten teon välissäkin. Yksi asia jota en ole nähnyt kovin usein aiemmin, on se että limutölkki pyyhitään puhtaaksi ennen asiakkaalle ojentamista – täällä se tehtiin.

Ruoka ja Juoma

Listalla on muutamia burgereita ja lisukkeita, lisäksi luonnollisesti löytyy juomaa ja mm dippejä. Jälkkäri on käsittääkseni päivittäin vaihtuvaa sorttia, mutta missään en nähnyt mikä se tänään olisi ollut.

Valitsin listalta Houston Bacon burgerin (12€), Ranskalaiset (3.50€), pari dippiä (2 x 1€) sekä juoman (3.50€). Avajaistarjouksena setti irtosi hintaan 18€ .

Burger sisältää listan mukaan Briossin, pihvin, Hickory majoa, tomaattia, salaattia, pekonia, karamellisoitua sipulia ja cheddaria. Komeus tarjoiltiin kääreessä jota voi mukavasti käyttää syöntitaskuna.

Burger on nätisti ja huolellisesti kasattu, paketin avaamisen yhteydessä nenään tulvii herkullinen savun aromi joka juontaa juurensa käytössä olevasta Mibrasa-tyyppisestä grillistä. Savu myös maistuu miedosti.

Kokonaisuus on ihan hyvä ja mm kastiketta on sopivasti, myöskään muut raaka-aineet eivät ole vetistänee burgeria. Syöminen on helppoa ja siistiä. Pihvi on paistettu mediumiksi.

Vaikka burger itsessään on ihan ok, on kokonaisuus hieman raskaanpuoleinen. Tätä voisi keventää lisäämällä jotain happoa, joka olisi kiva vastapainoa rasvaiselle lihalle, pekonille, majolle ja karamellisoidulle sipulille. Lisäksi pihviä voisi oikeasti maustaa hieman rohkeammalla määrällä suolaa ja pippuria.

Perunat ovat ihan ok tasoa ja dipeiksi valitsemani savuinen Hickory Majo sekä hedelmäisempi Bro’s secret sauce toimivat niiden kanssa ihan hyvin. Dipit ovat kuitenkin hieman teollisen oloisia ja jotain omaperäisyyttä niihin kaipaisin lisää.

Yhteenveto

Ihan ok-tasoinen burger jota voisi tosin pienillä säädöillä saada helposti maistuvammaksikin. Tekemisen meiningistä jäi positiivinen kuva ja palvelussa selvästi pidettiin asiakasta keskiössä.

WWW: https://thebrosburger.fi/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  ,

Vastaa