Talon burgeri, Kuparipaja, Fiskars, Raasepori

Fiskars on varsinkin kesäisin suosittu kohde monelle. Itseni sinne vie alueen loistavat maastopyöräilyreitit, joiden tahkoamisen jälkeen monesti ruokahalukin on passelisti herätetty. Tällä kertaa lenkin päätteeksi kutsui Kuparipaja ja sen burger.

Paikka

Ravintola sijaitsee idyllisessä paikassa ja terassin vieressä soljuu iloisesti vesi pienen padon ansiosta. Terassi on hyvänkokoinen ja niin sinne kuin sisällekin jonotetaan pöytiinohjaamista varten. Pöytiinohjaus toimii kohtuullisen ripeästi ja tilaukset hoituvat samalla. Jostain syystä tähän sitten homma stoppaakin.

Huolimatta siitä, että porukkaa ei kummoisesti ravintolassa ole, joutuu annoksia odottamaan miltei 50 minuuttia. Tässä ajassa vieressä juoksen veden tuijotteleuunkin on jo ehtinyt kyllästyä, joten kun ruoka vihdoin saapuu eteen ainoana ajatuksena on että ”toivottavasti tämä oli odottamisen arvoista.”

Ruoka ja juoma

Annoksesta ei ruokalistassa ole minkäänlaista kuvausta. Lautaselta löytyy burgerin vierestä muutama fritattu peruna, ketsuppia ja majoneesia. Itse burgerin välissä on pihvi, pekonia, juustoa, karamellisoitua sipulia, majoneesi ja salaattia.

Burger on kasattu niin että käsin syönti on todella hankalaa, kokemusta voisi kuvata sellaiseksi että koitat pidellä käsissäsi jotain yliliukasta kasaa aineksia joista jokainen koittaa päätyä eri suuntiin. Jossain vaiheessa oli pakko nostaa kädet pystyyn ja sortua haarukkaan ja veitseen.

Burgeria voisi kuvata yhdellä sanalla ja se on ”mauton”. Ainoa maku joka selvästi erottuu on ehkäpä normaalia paremmaksi duunattu pekoni, mutta muuten loppu on yhtä tasaista mössöä. Kyllähän tätä syö nälkäänsä, mutta minkäänlaisia tuntemuksia se ei oikein herätä. Perunat ja jo mainittu pekoni ovat ehdottmasti paras osio koko annoksesta.

Ruokailun jälkeen paikan palvelutaso oli sen verran hidasta, että laskua ei kukaan selkeästi halunnut tuoda pöytään. Eli persusta ylös penkistä ja tiskille maksamaan.

Yhteenveto

Annos on mauton ja valitettavasti 18.90€ on aivan metsässä hinnassa kun katsoo mitä sillä saa. En tiedä oliko tässä vaan kyse yksittäisestä huonosta annosparista, mutta tätä ei kyllä pysty suosittelemaan millään asteikolla. Ei jatkoon.

Osoite: Kuparivasarantie 5, 10470 FISKARS

WWW: https://www.kuparipaja.fi/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  

Vastaa