BOS Boston Bacon Brgr, Brgr.in, Helsinki/Espoo/Vantaa/Tuusula

Näin poikkeusaikoina ravintolat saavat myydä vain take awayta ja kaikkia sisätiloja tulisi välttää, mikä onkaan siis koronaturvallisempaa ja näppärämpää kuin ulkona oleva ruokarekka! Tällä kertaa Brgr.in:in vaalea auto löytyi Helsingin Viikistä.

Taustaa

Ruokarekka ilmoittelee liikkeistään ja erikoisannoksistaan pääasiallisesti sosiaalisessa mediassa, itsekin bongasin tämänkertaisen sijainnin heidän Facebook-sivultaan . Kauppojen pihat ovat aika suosittuja paikkoja ja piirinä toimii Helsinki-Vantaa-Espoo-Tuusula -akseli. Toistaiseksi painotus on siis hyvinkin pääkaupungin lähimaastoissa.

Menussa annokset on nimetty ympäri maailmaa löytyvien lentokenttien kolmikirjaimisilla lyhenteillä, jotka ovat monille tuttuja esimerkki matkustaessa ruumaan menevien laukkujen tageista tai vaikkapa matkalipuista.

Ruoka ja juoma

Burgerit pyritään tekemään käsityönä ja mahdollisimman tuoreista raaka-aineista. Burgerpihvien liha tulee heidän omalla speksillään tuoreena Roslundilta. Perushampurilaisissa pihvinä on 120g naudanlihapihvi ja erikoisemmissa painoa on 140-160g hieman tuotteesta riippuen. Sämpylä, joka on briossin ja vehnäsämpylän hybridi, tuotetaan paikalliselta Vantaalaiselta kotileipomolta (Kotileipomo Merinta) ravintolan oman reseptin mukaisesti.

Ohimennen kuulin edellisen tilaajan kysyessä suosituksia, että BOS Boston Bacon Brgr (12€) on suosituimpia annoksia – tuollainen piti siis itsekin saada testiin. Tilasin tuon combona (17€) johon kuului burgerin lisäksi ranskalaiset, 0,33l virvoitusjuomatölkki ja vapaavalintainen dippi. Juomaksi lähti Cola Zeroa ja dipiksi Brgr.in:in oma ”Truck mayo”.

Annokset valmistuivat nopeasti ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Korona oli otettu hienosti huomioon ja molemmilla työntekijöillä oli asiaankuuluvat kasvomaskit ja mm maksutapahtumassa erikseen painotettiin lähimaksutoivetta. Kuittikin tuli sähköpostiin, eli sekin hoidettiin ilman kontaktia. Ajasta johtuen myöskään pihalla ei ollut mitään pystypöytiä, vaan annokset olisi pitänyt syödä autossa tai kurvailla niiden kanssa kotiin – valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon.

Kotona paperikassista paljastui muutama rasia, jossa toisessa oli burger syöntitaskuun pakattuna ja toisessa ranskalaiset.  Näiden lisäksi oli dippipurkki, paperia ja tilaamani juoma.

Burger näytti todella hyvältä eikä muutaman minuutin matka sitä ollut pahasti viilentänyt. Ranskalaiset olivat rapeat ja todella hyvin paistettu, mutta niitä oli omasta mielestä säälittävän vähän paketissa. Burger on todella tasapainoinen kokonaisuus, pihviä ei ole koitettu ylimaustaa vaan siinä on vaan sopiva suola/pippuri. Pekoni ja juusto maistuivat, mutta eivät tulleet mistään yli.

Sämpylä oli todella hyvärakenteinen ja piti paketin kasassa ensiluokkaisesti, syöminen oli helppoa, siistiä ja makukin tässä monesti väheksytyssä paketin kasassapitäjässä oli kohdillaan. Pikkelöity punasipuli toi sopivaa happoa ja suutuntumaa. Tomaattisiivu on paksu ja sen tarpeellisuudesta voidaan aina olla montaa mieltä, mutta ei millään asteella tässä häirinnyt.

Erityisen kunniamaininnan maustaan saa dippinä ja hampurilaisessa ollut ”truck mayo”, aivan käsittämättömän hedelmäisen raikas kastike! Pohjana tässä majossa on perinteinen Hellmans, johon lisätty itsekeiteltyä tomaatti-chilihilloa ja muita mausteita.  Loistava majo ja hyvä esimerkki siitä että tuunaamalla kaupan peruskamaa, voi saada todella hyvää ilman että kaiken tekee alusta lähtien itse.

Yhteenveto

Brgr.in yllätti todella positiivisesti ja burger oli todella herkullinen, hyvännäköinen ja rakenteeltaankin toimiva. Lisukkeena toimivat ranskalaiset olivat myös hyvät, vaikkakin niitä olisi saanut olla enemmän mielestäni.

Suositus.

Osoite: Liikkuva toimipiste, katso päivän osoite : https://www.facebook.com/brgr.in

WWW: http://brgr.in/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

2 kommenttia aiheeseen BOS Boston Bacon Brgr, Brgr.in, Helsinki/Espoo/Vantaa/Tuusula

  • Niklas Carlstedt  says:

    Moi, olitteko Ksm Viikin pihalla keväällä? Yt. kauppias 0504115706

    • Jassu  says:

      Kannattaa olla suoraan yhteydessä ruokarekan väkeen – tämä sivusto kirjoitti mielipiteensä asiakkaan näkökulmasta emmekä ole mitenkään liitännäisiä tuohon ravintoloitsijaan.

Vastaa