Pekoni-Aurajuustoburger, Myyrin Krouvi, Vantaa

Koronakriisi senkun jatkuu ja ravintolat saavat myydä ruokaa ainoastaan noudettuna / toimitettuna. Näin toimii myös Myyrmäessä sijaitseva Myyrin Krouvi, joka on saanut ihan hyvää jalansijaa burgereista pitävän harrastajakunnan keskuudessa.

Ravintola on omasta mielestäni, ja monien muidenkin suusta kuultuna, ruokansa suhteen jonkinlainen piilotettu helmi Myyrmäen tarjonnassa. Syy miksi sitä ei usein erilaisilla TOP-listoilla näe, on se että heillä on periaatteena kieltäytyä kaikista tarjouksista joissa jutun aiheeksi tai listalle pääsee vain sillä että jutun kirjoittajalle tarjotaan ilmaista ruokaa / juomaa. Jos siis näet jutun Vantaan burgertarjonnasta, eikä Krouvia siinä näy, voi syy olla tämä.

Ruoka

Myyrin Krouvi on tehnyt nyt poikkeusolojen ajaksi oman listan, jossa Burgerit lisukkeineen maksavat ainoastaan 12€ per annos. Erilaisia burgereita on listalla 5 ja nyt omaksi valinnakseni päätyi Pekoni-Aurajuustoburger, jota en aiemmin ollut Krouvissa syönyt. Burger sisältää : Briossi, 200g kotimainen Tammisen rotukarjan jauhelihapihvi, pekonia, aurajuustoa, karamellisoitua sipulia, ranskalaista sinappia, majoneesia ja jääsalaattia. Annoksen vieressä on pieni nokare Coleslawia ja varsinaisen lisukkeen saa valita ranskalaisten, bataattiranskalaisten ja talon lohkoperunoiden joukosta. Lisukkeidenkin määrää on hieman supistettu poikkeusolojen ajaksi, mutta kuitenkin valinnanvaraa on.

Noutoannos tarjoillaan laatikosta jossa burger on valmiiksi laitettu syöntitaskuun. Burger on tasapainoisen kokoinen ja ranskalaisiakin on sopivasti kyljessä. Mitään kastiketta lisukkeille ei tule, ellet sitä erikseen pyydä. Itselläni oli muutamaa erilaista majoneesia ja ketsuppia kaapissa, joten käytin näitä.

Vaikka annoksen kuljetus kotiin kesti noin 15 minuuttia annos on todella hyvin pysynyt lämpimänä eikä myöskään pihvi ole jälkikypsynyt yli, tämä on nähtävästi otettu huomioon paistamalla pihviä hieman vähemmän aikaa mitä ravintolassa nautittavalle annokselle olisi tehty.

Burger on todella maukas ja siinä todella maistuu nimensä mukaisesi sekä aurajuusto että pekoni. Pihvi on hyvä rakenteeltaan ja sopivasti maustettu. Kokonaisuudessaan en löydä burgerista mitään moitittavaa – tämä on vaan hyvää. Syöntitaskun mukaanlaittaminen on erittäin hyvä asia, koska jopa sen kanssa syönti on hieman sotkuista – ilman taskua homma tuskin onnistuisi käsin kovinkaan hyvin.

Tilailin sekä normaalit- että bataattiranskalaiset. Jälkimmäiseksi mainitut olivat hieman nahistuneet kuljetuksesssa, mutta normaalit ranskalaiset korvasit tämän pienen miinuksen. Normiranskalaiset olivat nimittäin todella hyvät.

Raaka-aineet ovat laadukkaita ja selkeästi paikassa suositaan itse tekemistä ja tuoretuotteiden käyttöä, tämä ilahduttaa itseäni ja se myös maistuu tuotteessa.

Yhteenveto

Hintaansa nähden aivan lyömätön paketti, josta voisin maksaa muutaman euron enemmänkin hymyssä suin. Ehdottomasti Vantaan kirkkainta parhaimmistoa burgereiden suhteen vieläkin, myös take awayna.

Osoite: Uomatie 11, 01600 Vantaa

WWW: https://www.myyrinkrouvi.fi/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet

Tagit:  ,

Vastaa