Hot Mama 2.0, Makamaka, Barcelona, Espanja

Barcelonassa on jokunen kerta tullut käytyä ja erilaisia burgeripaikkoja toki aina tullut testattua, nyt koitin etsiä jotain paikkaa jossa en vielä ollut käynyt ja erinäisten suositusten pohjalta löysin itseni Makamakasta.

Paikka

Makamaka sijaitsee Barcelonetan rannan kupeessa, hieman syrjässä kaupungin suurimmasta vilinästä. Metrolla pääsee noin 800m päähän (asema: Barceloneta) ja bussilla ihan viereen.

Ravintolassa on sisätila ja isohko terassi. Lounasaikaan perjantaina molemmat olivat täynnä mutta onneksi pieni pöytä löytyi mihin itsensä asettaa.

Tarjoilijat puhuvat hyvää englantia ja menu on sekä espanjaksi, että englanniksi. Palvelu on välitöntä ja tehokasta.

Ruoka

Tilasin Hot Mama 2.0 burgerin, tavalliset ranskalaiset ja oluen. Burgerissa menun mukaan : Pulla, pihvi, pekonia, goudaa, cheddaria, pikkelöityä kurkkua, punasipulia, mausteista cream cheeseä ja chipotle kastiketta.

Ranskalaiset tulevat melkein heti juoman perään ja niitä on varsin iso saavillinen. Näiden mukana toimitetaan ketsuppia ja sinappista majoneesia. Ranskalaiset ovat hyvin tehdyt ja niitä on kiva napostella burgeria odotellessa. Paikallista olutta ei ole tarjolla hanassa, vaan hanaolut on Heinekenia.

Burger saapuu hetken päästä ja näyttää hyvältä. Odotukset ovat kovat koska niin moni on kehunut tätä paikkaa.

Kastiketta on paljon ja sitä tursuaa välistä sotkien syömistä. Ensimmäisellä puraisulla kastikkeen määrästä huolimatta kokonaisfiilis on ”onpa kuivaa” – kokonaisuus on äärimmäisen kuiva eikä mikään oikein säväytä tässä.

Pihvi on todella kiinteä ja kypsäksi paistettu. Jauhatus saisi olla karkeampi jolloinka mehukkuuttakin voitaisiin helpommin saada. Pekoni on jäänyt purukumimaiseksi.

Burgerissa on paljon erilaisia juustoja ja yritän löytää niitä kokonaisvaltaisesta sekamelskasta hieman huonolla memestyksellä. Jotenkin jää vaan fiilis pienimuotoisesta yliyrittämisestä.

Yhteenveto

En valitettavasti voi allekirjoittaa paikan erinomaisuutta. Barcelonasta saa helposti parempiakin burgereita, esim menemällä Goiko Grilliin tai vaikkapa Bacoaan.

WWW: http://makamaka.es/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  

Vastaa