The Big Cheeseburger, Hard Rock Cafe, Helsinki

Uudenvuodenaaton illallista varten ei mattimyöhäisille ollut kauheasti vaihtoehtoja, suurin osa ravintoloista myi pöytävarauksille ”eioota”, mutta Hard Rock Cafesta tilaa vielä löytyi Kokemukset vuosien varrella ovat olleet vaihtelevia ja välillä täällä on saanut ihan kelvollistakin burgeria ja välillä sitten on mennyt homma totaalisen penkin alle. Edellinen vierailukerta oli ihan ok, joten varovaisen toiveikkaana oltiin tälläkin kertaa.

Ruoka

Erikoisillasta johtuen tupa oli täynnä, joka ei sinänsä ollut yllätys. Tilasimme 4:n hengen seurueellemme alkuun jaettavat alkupalat (Jumbo Combo) ja sitten pääosin pääruoaksi burgereita. Itselleni listalta valikoitui ihan perusmallinen juustoburger, johon itse sai valita juuston – American cheesellä mentiin nyt.

Listan mukaan tuotos sisältää: Pullan, pihvin, 3 slicea valitsemaasi juustoa, salaattia, tomaattia ja sipulia. Annos tarjoillaan ranskalaisten ja majoneesin kera vakiona. Ranskalaisten tilalle voi lisämaksusta vaihtaa esimerkiksi Caesar-salaatin, vihersalaatin tai sipulirenkaita.

Ruokaa saatiin odottaa aivan törkeän kauan, alkupaloissakin kesti mutta pohjat veti tän jälkeen burgerit joita odoteltiinkin tunnin verran. Reilusti jälkeemme tulleet pöydät saivat ruokansa ja meidän kanssa samaan aikaan safkat tilanneet kuittailivat jo laskujaan kun vihdoin saimme burgerimme eteemme.

En tiedä mihin annoksemme oli jätetty odottelemaan, mutta burger oli haalea ja ranskalaiset nahistuneet. Osittain varmaan tästä johtuen annos ei myöskään maistunut juuri miltään – hyvin kuvaavaa voi olla että syöt sellaista haaleata massaa ja kuvittelet miltä sen pitäisi maistua.

Palvelu oli niin jäätävän hidasta, että olisi ollut aivan turhaa lähetellä annoksia takaisin. Nielin pettymykseni ja söin pahimpaan nälkääni haaleaa burgeriani.

Toiminta oli kaikenkaikkiaan niin hidasta että alkupalojen, burgereiden, kahvin ja laskunmaksun aikaan olimme ylittäneet 2,5 tunnin pöytävaraustamme jo vartin verran.

Yhteenveto

Tällä kertaa homma meni niin palvelun kuin burgerinkin osalta totaalisen vihkoon. Puolikas tähti tulee siitä että annos sentään näytti burgerilta.

Tagit:  

Vastaa