Double Bacon, Gogo Burger, Krakova, Puola

Gogo Burgerilla oli korkea sijoitus sekä hyvät arvostelut Tripadvisorissa (#2 of 109 Quick Bites in Krakow). Koska mesta osui kävelymatkan varrrelle, piti paikka käydä tsekkaamassa.

Paikka

Ravintola sijaitsee vajaan 10 min matkan päässä keskusaukiolto. Itse olimme matkalla Juutalaisten kaupunginosaan, joten tämä napsahti suoraan matkan varrelle.

Ravintola itsessään on todella pieni, istumapaikkoja on 8 ja kun ne ovat täynnä ei paljon muuta tilaa jää. Meidän 5 hengen seurueemme osui onneksi palipaikoille sellaiseen aikaan, että olimme ainoat asiakkaat. Mahduimme siis ihan ok syömään.

Poikkeuksellisesti Gogosta ei saa muutakuin virvoitusjuomia, eli vaikka Puolassa yleisesti jokaisesta kadunkulmasta saa palanpainikkeen seuraksi olutta, ei täällä sitä ollut tarjolla. Ruokajuomaksi meni tällä kertaa Cola Zero, joka toki sekin on ihan hyvä vaihtoehto.

Ruoka

Kaikki ruoka tehdään tilauksesta tuoreena tarjolle, tämä koskee myös lisukkeita. Viiden hengen tilauksia lähdettiin värkkäämään samanaikaisesti, joka nähtävästi osittain vaikutti siihen, että mainostuksista huolimatta oma pihvini oli lipsahtanut miltei kypsäksi. Positiivisena puolena kaikki saivat ruokansa about samaan aikaan nenänsä eteen.

Itse tilasin Double Baconin jossa nimensä mukaisesti 200gr pihvin päältä löytyi aimo kasa tuota rasvaista kultaa. Tämän lisäksi pullan väliin oli laitettu salaattia, tomaattia, maustekurkkua, punasipulia, BBQ kastiketta ja paikan omaa ”homemade saucea”. Annos tarjoillaan tarjottimelta jonka päälle on asetettu paperi, burgerin vierestä löytyy erikseen tilatut ranskalaiset sekä pari mustia ”tullimiehen hansikkaita”. Burgerille ei ole syöntitaskua, joten hansikkaat pitävät kädet puhtaina, sekä myös ovat hygieniset koska paikassa ei ole käsienpesumahdollisuutta.

Pihvi oli käsin paineltu muottiin ja ennen paistoa koostumus näytti oikein oivalta – paiston jälkeen (johtuen hieman yli menneestä paistoasteesta) oltiin siinä rajoilla oliko pihvi menettänyt turhan paljon kosteuttaan. Pienentynyt se ainakin oli niin paljon että patty / bun -suhde oli selvästi miinuksella. Pihvi hukkui ison pullan sisään ja syönnin loppuvaiheella oltiin tilanteessa että muita täytteitä oli jäljellä, mutta pihvi oli jo loppunut.

Sämpylä paistettiin paistolevyllä ja reunat olivat jopa hieman mustuneet, rakenne oli todella muruisa ja pinta oli mennyt jopa paahtoleipämäisen rapeaksi. Sanoisin että kyseiselle pullalle sopisi hieman lyhyempi paisto jotta murustuminen vähenisi.

Ranskalaiset olivat todella rapeat ja mielestäni ihan hyvät. Tilasin näiden lisäksi kaikki saatavilla olevat kastikkeet joista ”Spicy sauce” ja hieman ananasmainen makea ”homemade sauce” veivät voiton. Pettymyksekseni sekä majoneesi että ketsuppi oli valmiskamaa ja tarjoiltiin annospakkauksista.

Yhteenveto

Gogon burgeritarjonta oli ihan ok, mutta viidestä testiryhmän henkilöstä yksikään ei nostanut tuotetta mitenkään erikoiseksi. Se on ihan perus-ok burger ja voisin periaatteessa mennä uudestaankin, mutta pelkästään tuon takia ei reittiä kannata muuttaa.

Kahdelta henkilöltä koko setti maksoin noin 15e. Tähän rahaan sai kaksi burgeria, yhdet ranskalaiset, 2 cola zeroa ja sitten 5 erilaista kastiketta.

Nälkä siirtyi usealla tunnilla, eikä kokemus suuremmin harmittanutkaan. Odotin vaan paikalta paljon enemmän, mitä tarjottimelle asti lopulta päätyi, joten osittain minimaalinen pettymys jäi takaraivoon.

WWW: https://www.facebook.com/GOGOSburger/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  

Vastaa