The Wik Burger, Hopsters Brewing Company, Boston, MA, USA

Kaikki hauska loppuu aikanaan, ja nyt oli Bostonin reissun vuoro. Hotellin luovutuksen jälkeen, ennen lentokentälle siirtymistä, jäi muutama tunti tapettavaksi. Ei siis muutakuin lounaspaikkaa etsimään!

Paikka

Hopsters Brewing Company on Bostonin keskustassa oleva pienpanimo, jolla on myös ravintola samoissa tiloissa. Samalla kun ruokailet voit seurata kun työntekijät panevat olutta. Paikka ei ollut meille entuudestaan tuttu, vaan satuimme bongaamaan tämän ohi kävellessämme.

Panimon kalusto on keskellä ravintolaa ja henkilökunta ystävällisesti vastaa kaikkiin kysymyksiin samalla esitellen toimintaa niin halutessasi. Samalla saat päivän olutlistasta suositukset ja he kertovat mitä tällä hetkellä on porisemassa tulevien viikkojen listalle.

Ruoka

Ruokalistalla on kaikenlaista aina salaateista burgereihin ja flatbreadeihin, jotenkin kummallisesti oma kiinnostukseni meni tälläkin kertaa burgereihin. Listalta valitsin The Wik Burgerin jossa rehujen lisäksi oli pihvi, Pepper Jack juustoa, suolakurkkua, herkkusieniä ja chipotlemajoa. Pullana on melko perus-briossi, mutta kohtuullisen kuohkea eikä missään nimessä kuiva. Pullaa oli nopeasti paistettu paistolevyllä pienessä rasvassa ja tästä saatu kiva rapeus leikkuupinnalle.

Sienet ovat aina asia joka jakaa porukka vahvasti, itse en niitä karsasta ja tässä burgerissa ne olivat kohtuullisen sivuroolissa joten sopivat jopa erittäin hyvin tuonne. Se mitä sitten olikin aivan älyttömästi oli tomaatti ja salaatti.  Tomaattia oli kolme isoa siivua ja salaattia  viisi lehteä – kokeilin syödä burgeria näiden kanssa mutta ekan haukun jälkeen oli pakko luovuttaa ja hieman perata. Nappasin suurimman osan salaatista pois ja jätin ainoastaan yhden tomaattisiivun sekä yhden salaatinlehden burgeriin – tällöin päästiin tilanteeseen jossa koko oli käsinsyötäväksi hallittava eikä jokaisella haukulla suu ollut täynnä mautonta salaatinlehteä ja vetistä tomaattia. Nyt alettiin päästä asiaan.

Pihvi oli mehukas ja hyvin maustettu, majoneesia oli kohtuudella annosteltu sekä sieniäkin oli maltillisesti. Juusto ei ollut kovin voimakasta. Ylimääräisten rehujen poiston jälkeen paketti oli ihan soiva ja sivuun tilatut hunaja-srirachat-ranut yllättivät positiivisesti  – nämä oikeasti olivat todella hyviä! Spicy Slawna myyty coleslaw taas oli kohtuullisen mauton ja annos oli aivan sairaan pieni – ymmärrän että kyseessä oli lisäke, mutta silti.

Juoma

Koska kyseessä on panimo ei juomiakaan voi sivuuttaa. Seinillä liitutauluilla oli spesiaaleja ja kiinteällä listalla heidän peruskalustoaan. Sellaiselle joka ei oluesta välitä, oli myös heidän omia ”hard lemonade” virityksiä.  Tilaamani District 2 IPL Lager – IPL (India Pale Lager 6.6%) oli raikas ja mukava sitrus-aromi puski jälkimauksi suuhun. Oluttuoppi kustansi 9 USD, joka ei ole mielestäni paha erikoistuotteesta.

Yhteenveto

Meininki on rennon letkeää ja varsinkin erikoisoluiden ystävälle tämä burgeripaikka on ihan hyvä kohde. Hintataso on aika normaali Bostoniin. Ravintolaburgerit pyörivät kaupungissa parinkympin molemmin puolin, Hopstersissa annos sisältää ranskalaiset mutta pyytämällä sai muunkin sidesin siihen.

Annan varovaisen suosituksen paikalle, mene jos myös oluet ovat mieleesi. Mutta varaudu siihen että saatat joutua karsimaan burgerista överitäytteitä pois.

 

WWW: https://www.hopstersbrew.com/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  ,

Vastaa