Beach Street Smashburger, Allie’s Beach Street Cafe, Manchester, MA, USA

Noin tunnin ajo/junamatkan päässä Bostonista (Massachusetts) on idyllinen Manchester By The Sea, joka kuhisee niin paikallisia kuin ulkomaisiakin vieraita kesäaikaan. Talvisin kylä hiljenee, mutta on edelleen todella kaunis paikka meren rannalla.

Pienessä keskustassa aivan junaradan kupeessa sijaitsee Beach Street Cafe joka tarjoilee ruokaa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Paikka mainostaa käyttävänsä lähialueeen tuotteita ja mm burgerin liha tulee lähiteurastamolta ja pulla paikalliselta leipomolta. Listalla on burgereita ainoastaan 1 kpl, joten valinta ei täällä ole ainakaan hankalaa.

Ruoka

Annos ei ulkonäöllään prameile saapuessaan. Hieman nuhjuisen oloinen pulla kuitenkin paljastuu oikein oivaksi soft buniksi jonka väliin on laitettu 170g pihvi, pikkelöityä sipulia, salaattia ja paikan omaa ”salaista soosia”. Koko on todella passeli käsin syötäväksi ja yksinkertaisuus oikeasti toimii. Kastiketta ei ole vedetty ”hesenmitalla” ja syönti on siistiä.

Ranskalaiset on paistettu todella rapeiksi, mutta muuten ne eivät mitenkään erikoista hehkutusta saa. Ihan hyvät, mutta mitään ihmeellistä niissä ei ole.

Palvelu ja paikka

Beach Street Cafe on hyvin perinteinen jenkkiravintola, tarjoilu on jopa hieman ylitsepursuavan ystävällistä josta on vaikea saada selville ollaanko tässä pelkästään tippien perässä liikkeellä, vai ollaanko oikeasti asiakaspalvelun ytimessä. Paikka on joku aika sitten vaihtanut omistajaa ja samalla niin listaa kuin itse sisustakaakin on uusittu – mielestäni hyvinkin onnistuneesti. Fiilis on todella kotoisa ja tänne on kiva saapua.

Yhteenveto

Yksinkertaisuus toimii ja burger on oikein toimiva. Soft buniin on paistettu pinta hyvin ja soosia ei ole liikaa, muutenkin on hieno nähdä että yksinkertaisuus on valttia ja siihen uskotaan. Matkustaisinko tänne varta vasten Bostonista pelkästään burgerin takia? En, mutta sattuessani paikanpäälle menen taatusti uudestaankin.

WWW: http://alliesbeachstreetcafe.com/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka

Tagit:  ,

Vastaa