The Gonu Beef Burger, Le Meridien hotel, Al Aqah, UAE

Noin 2h ajomatkan päässä Suomalaisillekin tutusta Dubaista, löytyy Al Aqah, tai joissain paikoissa tämä merkitään Fujairahiksi. Le Meridien on yksi korkeatasoisimpia hotelleja alueella ja siellä on myös jos jonkinlaista ravintolaa hotellivieraan iloksi. Gonu Bar & Grill sijaitsee aivan rannalla ja sieltä onkin hienot näkymät suoraan merelle ruokailun ajaksi.

Paikassa on tarjolla yksi burgeri, joka kantaa paikan omaa nimeä. 300gr pihvin lisäksi burgerista löytyy pikkelöityä kurkkua, juustoa, tomaattia, pekonia (beef), paistettu muna ja sinappista soosia. Pullana on todella kuohkea vitivalkoinen sämpylä. Annos tarjoillaan ranskalaisten kera vakiona.

Itse burgerin pystyy syömään käsin vaikka se on isohkon kokoinen. Kokonaisuutta voisi jotenkin kuvailla mielestäni mauttomaksi ja jotenkin tästä ei mikään osa-alue nouse yli muiden. Kyseessä on aikalailla sellaista tasaista mössöä. Ranskalaiset ovat hyvin rapeiksi paistettu ja paras osa annosta.

N 24 euron (97 AED) annokseksi hinta/laatusuhde ei ole kummoinen ja vaikka muistelin että pari vuotta sitten edellisen kerran testattuani tätä, ei kyseessä ollut mikään erikoinen kokemus, niin piti kuitenkin verestää muistoja ja todeta ettei setti ainakaan parantunut ole.

Valitettavasti tuomio on ”ei jatkoon” – jos jotain burgeria kaukaisesti muistuttavaa haluaa tuolla syödä on listalta löytyvä BBQ Chicken Sandwich parempi valinta.

WWW: https://www.marriott.com/hotels/travel/fjrmd-le-meridien-al-aqah-beach-resort/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa