Hook slider, Salt, Dubai, UAE

Salt on tunnettu ”food truckeistaan”, jotka ovat tosin enemmänkin kiinteästi paikallaan olevia Airstream asuntovaunuja kuin perinteisiä food truckeja. Dubai Marina Mallin edessä on yksi näistä ja vaikka olen kävellyt vuosien varrella monta kertaa tuosta ohi, en ole vielä kertaakaan testannut Saltin tarjontaa. Nyt tuo piti siis korjata.

Tilaus tehdään tiskiltä ja saadaan pageri mukaan, sitten vaan odottelemaan. Salt monista muista paikoista poiketen tarjoaa slidereita, eli pieniä burgereita. Listalla on muutama erilainen slideri ja sitten erilailla viriteltyjä ranskalaisia. Jokainen tilaus sisältää aina 2 slideria, joita ei valitettavasti voi mixata. Tilasin Hook-slidereita jotka sisältävät pullan ja pihvin lisäksi sulatettua juustoa, salaattia, suolaa ja jalapenoa. Vaihtoehtona oli 1 tai 2 pihviä, joista valitsin yhden pihvin version.

Annos valmistui nopeasti ja sen sai noutaa noutotiskiltä paperipussissa. Cokis tarjoiltiin 290ml lasipullossa pöytään.

Ranskalaiset olivat ihan ok paistettu, mutta jotenkin huvittavasti suolaa näissä ei ollut nimeksikään. Sliderit oli kasattu ihan ok ja niihin oli muistettu laittaa suolaakin – pulla oli vahvalla paistopinnalla varustettu, asia josta pidän. Pihvissä oli vahvasti smash-meininkiä ja jonkinlaista ronskiutta vaikka kyseessä olikin slider.

Ensipuraisu oli hieman pettymys omalla tavallaan. Vaikka ainekset ovat laadukkaita ja tuoreita niin jotenkin ensifiiliksenä mausta tuli mieleen mäkkärin juustoburgeri. Ihan en löytänyt sitä erinomaisuutta josta suositteluissa oli aiemmin minulle kerrottu, lisäksi annoskoko on aika pieni ottaen huomioon että setillä on yli 15e hintaa.

Pointsit paikalle kuitenkin mukavasti näköaloista sekä meiningistä, lisäksi on kiva että jostain paikasta saa slidereita. Testi suoritettiin marraskuussa joten päivälämpötila oli ”vain” +28c, kesäisin kun varjossakin voi olla yli 50c voi ulkona syöminen olla hieman tukalaa, vaikka paikassa onkin tuolloin isot ilmastointilaitteet.

WWW: http://www.find-salt.com

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa