The All-American burger, Black Tap, Dubai, UAE

Black Tap on USA:sta Arabiemiraatteihinkin levinnyt ketju. Lähi-idän tuttuun tapaan possua ei täälläolevalta listalta löydy ja esim pekoni on beef baconia, mutta poiketen monista muista paikoista Black Tapissa on Arabiemiraattien mittakaavalla laaja olutvalikoima.

Listalla on hyvä valikoima burgereita ja paikka on myös erikoistunut jälkiruokiin, tällä kertaa tosin jäi jälkkärit testaamatta, mutta ohitsemme menneet pirtelöt ja jäätelöannokset olivat todella hyvän näköisiä, kuin myös kokoisia.

Tilasin burgerlistalta All-Americanin bataattiranskalaisilla. Burger tarjoiltiin perinteisesti avattuna ja itse sait päättää mitä laitoit väliin. Lautaselta löytyi soft bun-tyyppinen sämpylä, salaattia, tomaattia, maustekurkkua, pihvi, juustoa ja talon erikoiskastike.

Itse laitoin väliin kaiken muun paitsi maustekurkun, tämä johtui siitä että kurkku oli todella iso ja sen mallinen ettei sitä mitenkään fiksusti burgerin väliin olisi edes saanut. Pihvi tilattiin mediumia ja se saapui noin medium+ tasoisena. Bataattiranskalaiset olivat todella hyvin paistettu ja muutenkin ne pääsivät yllättämään, yleensä tuollaiset hieman paksummat bataattiranet jäävät helposti veteliksi – mutta nämä eivät sellaisia olleet. Ranuja olisi voinut olla ihan himpun tosin enemmän määrällisesti.

Soft bun sopi burgeriin hyvin ja totutusta poiketen tomaattisiivukaan ei tehnyt burgerista liian vetistä. Maku, kuten rakennekin, oli tasapainoinen mutta sellainen aivan täydellinen wow-elämys jäi kuitenkin puuttumaan. Kastike oli hyvä mutta siinä olisi näin yksinkertaisessa burgerissa olla hieman enemmän makua, koska pihvikin oli todella miedosti maustettu.

Palvelu oli sellaista perus tippikulttuuriin perustuvaa normipalvelua, kaikki toimi, mutta luonnollisuutta näistä harvoin löytyy. Sisustus toi mieleen New Yorkilaisen meiningin ja mielestäni siinä oltiin onnistuttu saamaan burgerpaikan meininkiä mukaan.

Kaikenkaikkiaan ihan perustasoinen kokemus ja saatan mennä uudestaankin testaamaan jotain muutakin listalta, jos ei muuta niin maistelemaan olutvalikoimaa tarkemmin 🙂

WWW: http://blacktapme.com

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa