Emmy Burger, Emily, NYC, USA

Heti New Yorkiin saavuttuamme rynnistimme testaamaan kuuluisan Spotted Pigin, joka sai asettaa riman New Yorkin burgerkokemuksille. Kiertelimme tämän jälkeen lukuisia paikkoja, jotka jäivät joko kauas tuosta, tai sitten olivat toki eri sarjassa (smash jne) jottei vertailua suoraan päässyt tekemään.

Emily valikoitui suosituksen pohjalta, ystävämme on koko ikänsä New Yorkissa asunut ja hänen n 25v tyttärensä on paikallinen ruokabloggari joka listasi meille haluamistamme kategorioista paikkoja. Emilyä suositeltiin burgerin takia, mutta lisämainintana oli että heillä on myös oikein oivia pizzoja. Koska vaimoni monen päivän burgerirupeaman jälkeen halusi pizzaa, minun yllättäen halutessa burgeria, valikoitui Emily ruokapaikaksi.

Listalla on ainoastaan 1 burger ja tämän on tavallaan talon erikoisuus. Ravintola kieltäytyy modaamasta burgeria mitenkään, eli mitään et saa lisätä etkä mitään saa ottaa pois. Paistoasteena tekevät maksimissaan mediumia, tai kuten minun pyytäessäni medium rarea. Burgereita on myös rajoitettu määrä per päivä ja sitten kun ne loppuvat niin ne loppuvat – kannattaa mennä mieluusti ajoissa jos mielii burgerin saada!

Burgerin speksi menusta:
LaFrieda dry-aged beef, EMMY sauce, caramelized onion, American cheese, & pickles on a Tom Cat Pretzel bun – with curly fries!

1,5 viikon reissumme aikana tämä oli paras burgeri ja useammasta sadasta ympäri maailmaa syömästäni burgerista meni aivan kärkisijoille. Todella tasapainoinen ja herkullinen kokonaisuus. Palanpainikkeena paikallinen Summer Ale olut toimi mainiosti.

Emily oli ainoa ravintolakokemus koko 1,5 viikon aikana, josta ei ole mitään huonoa sanottavaa – ei mitään. Vahva suositukseni tälle!

WWW: https://www.pizzalovesemily.com/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa