Shake Shack, Madison Square Park, NYC, USA

Legendaarisin Shake Shack, paikka mistä koko kyseinen ketjun tarina alkoi – Madison Square Park, New York.

Shake Shack oli aikoinaan pieni burgerikärry täällä puistossa, jota on ehkä vaikea kuvitella nykyään kun katsoo miten he ovat laajentuneet. Ketju on valloittanut U.S.A:ta ja maailmaakin vauhdilla – Madison Square Parkinkin toimipiste on vaihtunut kärrystä kunnon kokoiseen kioskiin, mutta ruokailutila on vieläkin taivasalla puistossa. Paikka on uskomattoman viehättävä.

Listalta löytyy kaikki heidän klassikkonsa ja tällä kertaa meidän perheen valinnat menivät Smoke Shackin ja Double Smoke Shackin puolelle, kylkeen kunnon mättösettinä Bacon Cheese Friesit, lasi punkkua ja sitten iso ShackMeister olut.

Smoke Shack on pikaruokaa siinä perusmuodossaan – smash burgeri joka on lätkäisty kasaan ja tarjoillaan pahvilaatikosta. Hyvää ja ah niin syntisen rasvaista 😀 Täällä ei hifistellä paistoasteilla vaan mättö heivataan tuulensuojaan sellaisena kun se tulee.

Burgerissa on aivan jäätävän hyvä soft bun ja pihvi paistetaan klassisesti smashina – pekonina käytetään omenasavustettua pekonia. Väliin turautetaan tujaus shacksaucea ja perusmausteet, jonka jälkeen paketti alkaakin olla valmis nautittavaksi.

Shake Shack on yksi mun lemppariketjuja mitä tulee pikaruokaburgereihin, menee samaan kategoriaan kuin Californiassa oleva In-N-Out Burger. Peruskamaa ilman hienosteluita.

 

WWW: https://www.shakeshack.com/location/madison-square-park/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa