Osmo’s Burger, Osmo’s Cosmos Bar, Imatra

Imatran ajot ovat olleet nyt vuosittainen vierailukohteeni, muuta syytä en kauheasti ole keksinyt Imatralle menoon. Osmo’s Cosmos bar on yksi legendaarisia illanviettopaikkoja kyseisessä kylässä ja nimetty samasta poppoosta tulevan bändin kanssa samoin.

Ajojen aikaan yleisesti ottaen ravintolat varautuvat yleisöryntäykseen tekemällä jonkinlaiset supistetut menut, mutta Osmo’s Cosmosissa on ollut vakiosetti tarjolla myös ajojen aikaan. Menin tällä kertaa testaamaan burgerin lounasaikaan ja valintani kohdistui talon nimikkoburgeriin.

Osmo’s Burger, 11.90€ : 200 g naudan täyslihapihvi, briossisämpylä, cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia, punasipulia ja talon majoneesia sekä amerikan pekonia.
Tarjoillaan rapeiden ranskanperunoiden kanssa. (VL)
Hinta ilman ranskalaisia 8,00 €

Annos tilataan tiskiltä ja mennään pöytään odottamaan numerolapun kanssa. Burger saapuu hetken kuluttua ja maistelu pääsee alkamaan.

Burger on hallittavan kokoinen ja helposti syötävissä käsin, valitettavasti pihvi on lipsahtanut kypsän puolelle ja pekoni on lähestulkoon raakaa. Vaikka annos muuten tarjoillaan ihan posliinilautaselta, niin jostain syystä ketsuppi on ollut pakko laittaa halpaan muovikippoon. Pieni asia toki, mutta heti saa homman tuntumaan vähän snägärimeiningiltä.

Ranskalaiset on ihan perusjees, mutta niitä on määrällisesti tosi vähän. Annos kokonaisuudessaan on suhteellisen pieni ja syönnin jälkeen melkeen jää miettimään pitäisikö syödä jotain lisää vielä.

Vaikka Burger näyttää ihan hyvälle, niin läpiluukutettu pihvi ja raaka pekoni valitettavasti saavat homman hieman latistumaan.

WWW: http://osmoscosmos.com/ocbar/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa