Ohana Grille, Tampere

Kun Tamperelaisilta kysyy, että mistä löytyy kaupungin paras burger, niin aika monen vastaus on ”Ohanasta”. Ravitsemusliike löytyy Tampereen kauppahallista ja vaikka tämä on moneen kertaan ollut itsellänikin testilistalla on vierailu jäänyt väliin, koska kauppahalli menee kiinni arkisin klo 18 ja lauantaisin klo 16. Sunnuntaisin paikka on kokonaan kiinni.

Paikasta löytyy muutamia erilaisia burgereita, mutta se klassisin ja suosituin on ehdottomasti ”Ohana Burger”, joka on valittu äänestyksessä Tampereen parhaaksi burgeriksi vuonna 2016 ja 2017. Ohana burgeriin kuuluu: Kokolihapihvi, cheddaria, chipotlekastike, talon ketsuppi, salaattia, suolakurkkua. Itse tilasin extrana annokseen myös pekonia, ranskalaiset sekä Pepsi Maxia.

Sämpylä tulee Ohanan omasta leipomosta ja henkilökunnan mukaan soositkin tehdään itse. Pihvit muotoillaan omin pikku kätösin keittiössä ja muutenkin hommassa on sellasta perinteistä artesaanimeininkiä.

Burgerin pihvi on mehukas ja tarpeeksi rasvainen, paistoasteena se ainoa oikea, eli medium. Lisänä tilaamani pekoni on hieman lötkö ja mielestäni sitä olisi voinut paistaa enemmän rapsakaksi. Soosit, juusto ja rehut sopivat hyvin kokonaisuuteen.

Hintaansa nähden mielestäni annos on kovin pieni ja olisin voinut helposti syödä ensimmäisen annoksen jälkeen toisenkin burgerin. Mutta toisaalta mieluummin hieman pienempi ja laadukkaampi setti kuin ”pakkasesta pannulle” rekkamiesannos, joita niitäkin on nähty.

Ohanan burger on hyvä, mutta kyllä tämä vielä mm Helsingin parhaille (omasta mielestäni Bites ja Social Burgerjoint) jää jonkunverran. Ehdottomasti kuitenkin testaamisen arvoinen jos satut olemaan liikkeellä Tampereella.

WWW: https://www.ohanarestaurants.com/ohana-grille.html

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa