Juttutuvan klassikko, Juttutupa, Helsinki

Juttutuvan klassikkohampurilainen suomalaisesta rotukarjanlihasta L 19,50 €

***
Suomalaisesta Black Angus -pihvikarjasta valmistettu täyslihapihvi (200 g), Jukolan Juuston aitoa cheddaria, pekonia, salaattia, tomaattia, suolakurkkua, chilimajoneesia, marinoitua punasipulia sekä ranskalaisia perunoita

***

Kävin lounaalla Juttutuvassa, kun satuin olemaan siellä kulmilla. Lounasaikaankin listalla on heidän klassikkona markkinoimansa burgeri, joten sehän se piti tilata.

Hinta 19,50e on kova mielestäni siihen luodattuna mitä sillä saa – varsinkin lounasaikaan. Settiin kuuluu hampurilainen, ranskalaiset, salaattipöytä, vesi ja kahvit. Omasta mielestäni burgeriannokseen voisi pistää limpparinkin mukaan.

Burgeri itsessään oli kovin mitäänsanomaton. Rotukarjan pihvi oli miltei kypsäksi paistettu (aivan pieni hentoinen punerrus löytyi keskeltä) ja koostumus oli lähellä pakastekiekkoja – todella kiinteä. Majoneesia tursusi ulos asti ja sitä sai jopa kauhoa hieman pois, pulla oli kuiva ja mureneva. Ranskalaiset olivat semilötköt ja kovin miedolla suolalla.

Tuohon hintaan (tai puoleenkaan) setti ei valitettavasti vakuuta ja pakko sanoa “ei jatkoon” – odotus oli kova, joka ei valitettavasti tällä kertaa täyttynyt edes puoliksi.

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

.

Tagit:  

Vastaa