Bon-Vivant, Riika, Latvia

Bon Vivant on vanhassa kaupungissa sijaitseva Belgialainen olut-bistro, joka on myös tunnettu juoman lisäksi ruoastaan. Vaikka paikka on iso, niin varsinkin ilta-aikaan pöytävaraus on enemmän kuin suositeltavaa.

Listalta löytyy 1 perinteinen burger, ”Burgers Bon-Vivant” joka sisältää täyslihapihvin lisäksi pekonia, juustoa, tomaattia, maustekurkkua, punasipulia ja dijon kastiketta. Annos tarjoillaan salaatin sekä ranskalaisten kera. Tällaisessa paikassa burgerin kaveriksi ei voi ottaa kuin oluen.

Ranskalaiset ovat paksuja, lähes lohkomaisia. Itse olen enemmän ohuiden tikku- tai jopa shoestringien ystävä, joten nämä eivät ole se optimaalisin vaihtoehto itselle. Ongelmaksi muodostuu se, että vaikka pinta olisi rapea niin sisus jää aina jotenkin lötköksi.

Burgerissa pihvi on paistettu hieman medium+ puolelle, ei onneksi täysin kypsäksi. Pohjalle ängetty salaattikasa ottaa ensipuraisulla vallan ja ennen seuraavaa haukkua pitääkin puolet tuosta salaattimäärästä poistaa. Pulla on hieman kuivakas, mutta onneksi oluen kanssa tämäkään ei älyttömästi haittaa – onpahan syy tilata lisää juomaa. Maku on kovin ”plain”, eli pelkkänä maustekastikkeena tuo Dijon-pohjainen soosi ei ihan riitä ja siitä tulee ehkä liikaakin happoa ruokaan.

Kaikenkaikkiaan ihan viihtyisä paikka, mutta burgerinystävälle tämä ei mitään suurta hurmostilaa saa aikaan.

WWW: http://bon-vivant.lv/en/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa