Ghetto Street Burger, Street Burgers, Riika, Latvia

Street burgersilla on Latviassa useita toimipisteitä ja kun menimme tuonne lounasaikaan, oli paikallisia todella paljon syömässä. Lista on todella laaja ja jos ei suoraan löydy sopivaa itselle, niin sellaisen voi kasata juuri niin kuin haluaa. Henkilökunta on ystävällistä ja jeesaa tässä.

Oma valintani oli talon suurin burger, tuplapihvillä oleva Ghetto Street Burger. Kylkeen otettiin bataattiranskalaiset, coleslaw ja kolme erilaista talon soosia dippailuun. Ruokajuomaksi paikallinen olut oli tällä kertaa se sopivin vaihtoehto.

Paikka mainostaa että tekevät kaiken itse, tai sitten tilaavat tuotteet pientoimittajilta jotka tekevät ne heidän speksinsä mukaan. Joku on selvästi käyttänyt aikaa siihen että osaset olisivat laadukkaita ja että listalla olevat tuotteet sopisivat mahdollisimman moneen makuun.

Burger oli ihan hyvä, pihvit olivat tosin lipsahtaneet hieman kypsän puolelle ja omaan makuuni vihanneksia oli hieman liikaa. Bataattiranskalaiset olivat oikein oivat ja coleslawkin oli nyt vähintään keskinkertaista. Latvian hintataso on myös, ainakin Suomalaiselle matkaajalle, todella edullinen.

WWW: http://streetburgers.lv/ENG

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa