MD Burger, Meat District, Porvoo

MD Burger, 18,50e (sis burger + ranskalaiset)

Ex-tempore reissu porvooseen oli todella positiivinen yllätys. Meat District on, kuten nimestäkin huomaa, erikoistunut lihaan. Erilaisia pihvejä saa listalta + erikoistoiveen mukaan, burgerpihvikin on heidän oma sekoituksensa dry agedia + tuoretta. Kaikki soosit ja myös briossi tulee omasta talosta ja muutenkin komponentteihin on todella panostettu. Alkupalaksi tällä kertaa vetelin tartar-pihviä, mutta keskitytään tässä aiheen mukaisesti burgeriin.

Ruoka

Briossin rakenne on loistava ja erityiset propsit tulee leikkuupintojen paistosta + pienestä maustamisesta. Setti on todella tasapainoinen kokonaisuus ja vaikka jollain asteella koittavat olla ehkä vähän fiinimpi paikka, niin kun huomasivat että haluan syödä burgerin käsin sain burger-taskun käyttööni.

Pihvien paistossa tasalaatuisuus valvotaan lämpomittarilla ja paikan omistaja osasi kertoa myös meidän burgereiden sisälämmöt kuin apteekin hyllyltä. Itse arvostan ehkä hieman enemmän medikka miinuksen puolella olevaa pihviä, mutta tämä perus mediumkin toimi heillä hyvin varsinkin tuolla lihakombolla. Pekonissa maistui vahva savu ja lihat paistettiin muutenkin aidoilla hiilillä.

Jos alkuruoka-tartarin suola oli todella mieto, niin burger oli juuri ja juuri sillä rajalla, että himppukin lisää, niin sitä olisi ollut liikaa. Nyt kuitenkin suola, vaikka olikin vahva, toimi äärettömän hyvin. Mutta sanoisin että vaarallisilla rajoilla mennään.

Perunat olivat oikein oivia talossa itse leikattuja paksuja pottuja, reilussa suolassa. Ainoa miinus (jonka kerroin myös paikanpäällä) oli että perunoilta puuttui kastike/dippi kokonaan. Joku chipotle-ketsuppi tai esim aioli toimisi aivan loistavasti – nyt nimittäin perunat jäivät vahvasti sivurooliin ja jopa hieman valjuiksi.

Palvelu

Tarjoilu oli tarjoilijamme toimesta kovin sekoilevaa, kahteen kertaan juomamme unohtuivat ja mm luvattua jälkiruokalistaa saimme odottaa yli 5 minuuttia. Muutenkaan nuori tarjoilija ei tuntunut tietävän listasta mitään ja esim kun muistelin nähneeni olutlistassa vehnäolutta oli vastaus se vakio “en tiedä, pitää käydä kysymässä”. Homma kruunattiin vielä siihen että laskua odoteltiin vartin verran.

Yhteenveto

Burgerin osalta kokonaisuus yltää todella korkealle. TOP3 kamaa Suomessa testaamistani, mutta annos jää kokonaisuutena semisti alle perunoiden dippien puuttuessa.

Ruokapuoli toimii, mutta osa tarjoilijoista todella pihalla. Sinänsä harmi, koska tuollainen aina verottaa myös kokonaisfiilistä.

WWW: http://meatdistrict.fi/

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 
Tagit:  ,

Vastaa