Rosburger XL, Roslund Teurastamon Portti, Helsinki

Roslundin lounas oli loppunut, joten burgerilistaan kimppuun taas pienen tauon jälkeen. Tällä kertaa perinteinen Rosburger, mutta kun en ollut koskaan testannut XL-versiota niin sellainenhan se piti tilata, kylkeen vielä parmesanranut + kuppi talon majoa.

XL Roslundilla tarkoittaa sitä että settiin lisätään vaan toinen pihvi ja homma on siinä. 5e tuo lisää hintaa, mutta on pihvikin ihan miehekkään kokoinen.

Hankaluudeksi muodostuu tässä nyt ensimmäistä kertaa koko, komeus onniin korkea että käsin sen syönti on täysin mahdotonta – eikä puoliksikaan jakaminen auta kun ei viitsi sormet majoneesissa tuhrata. Joten aseita tarvittiin, vaikka se sotiikin uskontoani vastaan.

Rosburger on klassikko, mutta toisaalta kun tarjonta on tuonut paljon laadukkaita kilpailijoita ei tällä välttämättä enää palkintosijoille päästä stadin burgeriskenessä. Lisäksi suola oli aika niukilla tänään, mutta sen lisääminen jeesasi kummasti jo makumaailmaa tutumman tasapainon suuntaan.

XL-kokoisena liha näyttelee luonnollisesti pääosaa, tässä huomaa nyt että hieman rohkeampi maustaminen voisi auttaa. Ei tämä kuitenkaan nyt huono perusmaisuudessaan ollut tälläkään kertaa. Kuitenkin on pakko todeta että Rosburger on parhaimmillaan vaan yhdellä pihvillä.

Ranskalaisissa heillä oli yhdessä vaiheessa huono kausi, mutta parmesanranut, ovat palanneet kultavuosien hyvään tasoon jälleen. Erittäin rapeita ja hyvin paistettuja.

WWW: http://www.roslund.fi/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa