Double Cheese Burger, BusBurger, Lahti

Busburger on panostanut reilusti ulkoisiin asioihin, ravintolan pihalla on jenkkikoulubussia ja sisustuksellisestikin on koitettu jollain tavalla hakea Amerikkalaista diner-henkeä, jossa tosin kahvilamaisilla pöydillä jne on hieman epäonnistuttu pääravintolan puolella. Salin jatkoksi liitetyssä koulubussissa onkin sitten enemmän tuota klassista dineria nähtävissä.

Ruoka tilataan tiskiltä ja mennään pöytään odottamaan. Listalla on kaikennäköistä burgeria, joista tosin osassa sisältölista on sellainen etten välttämättä kutsuisi tuotosta burgeriksi. Omasta mielestäni burgeriin ei kuulu esimerkiksi porsaan ulkofilepihvi tai esim makkara, mutta näillekin varmaan ostajakuntaa löytyy.

Double Cheese burgerissa on : Majoneesi, chilimajoneesi, salaatti, tomaatti, punasipuli, ketsuppi, makea sinappi, suolakurkku, 2 jauhelihapihviä, tuplajuusto

Burgeriin ei 14,50e hinnasta huolimatta kuulu lisäkettä, vaan ateriamuunnoksesta saa maksaa 4-5e lisää.

Itse burger on todella kuivaan sämpylään kasattu läpikypsillä pihveillä oleva tekele. Veikkaisin vielä että kyseessä on pakastepihvi. Kaikki burgerissa tuntuu teolliselta ja mistään ei jää fiilistä että tässä olisi itse tuotteeseen panostettu millään muulla lailla kuin koolla. Ranskalaiset ovat ihan perustaso, ei mitään erikoista, mutta ei mitään aivan surkeaakaan.

Kokonaisvaltaisesti on sanottava että jollain tavalla pidän BusBurgerin kliseemäisestä sisustuksesta, mutta ruoka on sellaista mitä saat ihan mistä tahansa kulmasnägäriltä – ainoastaan hinta on otettu ravintolamaailmasta. Hinta ei vastaa sitä mitä tarjottimelta lopulta löytyy. Tällaisella pärjäsi ehkä vielä 80-luvulla, mutta nykyisessä burger-scenessä tällainen ”rekkamiesmättö” ei kyllä ainakaan harrastajaa lämmitä pätkääkään.

WWW: http://busburger.fi/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa