Jävla Bacon, Bun2Bun, Helsinki

Kampin keskuksen alakerrassa, street foodiin erikoistuneessa 6k foodmarketissa löytyy Bun2Bun. Omistajilla on fine dining taustaa mutta maailmaa kiertäessään olivat saaneet idean tuota laadukasta burgeria myös Suomeen.

Pihveihin panostetaan ja niin raaka-aineesta puolet on raakakypsytettyä dry aged-lihaa. Toinen puoli on black angus -pihvilihaa ja pihvit paistetaan lähtökohtaisesti mediumeiksi.

Tilasin listalta Jävla Baconin ja ranskalaiset. Burger on erittäin maukas, hyvin tehty ja kokonaisuudessaan tasapainoinen. Jotain kuitenkin jää puuttumaan ja aivan sellasta ”wau”-elämystä ei saada aikaan, en tiedä johtuuko tämä siitä miten nämä tarjoillaan vaan mistä. Ranskalaiset ovat lötköt ja ehkä yhdet huonoimmista mitä koskaan olen saanut – mieluummin söisin jopa uunissa tehtyjä pakasteranuja.

Bun2Bun on burgerinsa suhteen piristävä uutuus Helsingin tarjonnassa ja varmasti koitan tulevaisuudessa käydä testaamassa tuolta listalta muutakin. Ranskalaisillekin tekisi mieli antaa uusi mahdollisuus, mutta toistaiseksi kaikki paikassa käyneet tuttavani ovat antaneet ranuille saman arvosanan kuin itsekin, joten toistaiseksi jätän ranut tilaamatta kunnes alkaa kuulua että laatu on parantunut.

WWW: http://www.6k-foodmarket.fi/#bun-2-bun-burgers

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa