Standard, Bites Vallila, Helsinki

Oma suosikkini Helsinkiläisessä burgeriscenessä, Bites Vallila ja sen perustuote ”Standard”. Kaikinpuolin jumalaisen hyvä ja yksinkertainen perussetti, johon ei vaan kyllästy. Jos haluaa tuunata niin pekonia voi aina lisätä, mutta menee ilmankin.

Burgeriin ei suoraan kuulu mukaan ranskalaisia mutta sellaiset saa 3e (pienet) tai 4,50e (normaalit) lisähintaan. Ranet ovat paistettu rapsakoiksi ja niissä on aivan täydellinen suola omaan makuuni. Vieressä on vielä tippa talon majoa/aiolia ja omanlainen coleslaw-viritys.

Pihvi luvataan paistaa vakiona mediumiksi ja sellainen se todella onkin. Mausteet ovat todella tasapainoiset ja koko komeus on kääritty Bitesin oman, pohjasta hieman paksumman, sämpylän väliin. Tällaista sämpylää toivoisin näkyvän enemmänkin burger-piireissä.

Paikka itsessään on hieman rasvankäryinen ja ensisilmäyksellä en itsekään aikoinaan uskonut, kuinka pirun hyviä burgereita täältä saa. Ei valinta romanttiselle illalliselle, mutta eipä kaikkien paikkojen tuollaisia tarvitse ollakaan.

Ehdoton suositus jos haluaa tsekkailla Helsingin burgeriscenen parhaimmistoa.

WWW: http://www.bites.fi/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa