Cheeseburger, Five Guys, Dubai, UAE

Five Guys on monelle tuttu mm USA:sta, mutta ketju on myös kasvussa Arabiemiraateissa. Konsepti on sama, mutta luonnollisesti possu on täällä korvattu muilla tuotteilla, tai sitten se on vaan jätetty pois valikoimista – kyllä, myös pekoni! Poiketen monista muista paikoista, täällä ei pekonia ole edes koitettu korvata, vaan sitä ei yksinkertaisesti vaan ole listalla.

Tilatessa saat itse speksata täytteet mitä haluat, perusmallinenkin on hyvä, mutta jos haluat tuunata valintaasi niin sekin onnistuu.

Burger itsessään on smash-tyylinen pikaruokaburger, joka tehdään aina tilauksen mukaan. Nämä eivät siis seiso missään laarissa odottamassa syöjäänsä, vaan saat aina burgerisi tuoreena. Perunat uppopaistetaan useaan otteeseen ja joka päivä seinälle lukee mistä tarjottavat potut ovat saapuneet ja mikä niiden lajike on .

Five guys on yksi lempparipaikkojani, mitä tulee fast food burgereiden. Tässä ei ole koitettu tehdä mitään luomusta, vaan ollaan lähempänä sellaista vanhaa kunnon mättösettiä, mutta niin että hommassa on kuitenkin omaa twistiä.

Palvelu on asiallista ja pikaruokapaikkamaista, samaten myös itse mesta. Näitä lienee turha arvostella.

Burger on erittäin hyvä omassa genressään.

WWW: http://www.fiveguys.ae/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa