Bacon Cheeseburger, Said the butcher to the cow, Wien, Itävalta

… said the butcher to the cow, Wien, Itävalta

Paikka kehuu itseään burgereiden, gin & tonicin sekä juustokakkujen osaajana – ja tuo on aikalailla minun pyhä kolminaisuuteni  Pakkohan tämä oli testata.

Kävimme päivällä varaamassa pöydän illaksi ja tuolloin maisteltiin ekat testit GT-listalta. Koska sivu on erikoistunut burgereihin jätetään nämä muut osa-alueet nyt käsittelemättä, mutta todetaan että Ginivalikoima on todella laaja ja mielenkiintoinen.

Burgeriksi tilasin Bacon cheeseburgerin ja ranet viereen, täälläkun ei esim bataattiversiota ollut tarjolla. Pihvin kypsyysasteeksi sai valita ainoastaan kahdesta, eli vaihtoehdot olivat medium tai kypsä. Tarjoilija hieman katseli minua pitkään kun koitin tilata medium rare -kypsyydellä, koska sellaista ei heidän tilaus-appistaan löytynyt.

Burgeri itsessään koostui mehukkaasta pihvistä, tomaatista, salaatista ja toki juustosta sekä pekonista. Sämpyläpuolella mentiin enemmän perinteisellä kuin pehmeän briossin puolella.

Itse burger oli hyvinkin pelkistetty ja perusasiat olivat tässä kunnossa. Olisin hieman kaivannut tosin lisää makua esim voimakkaamman cheddarin muodossa, lisäksi juustoa olisi voinut olla minun makuuni hieman enemmän. Ranskalaiset olivat hyvin paistettu, mutta niiden vierellä vakiona tuleva hyvinkin voimakas sinappikastike ei minulle auennut – sen sijaan listalta sai tilattu ketsuppimaista BBQ-soosia joka toimi ranskisten kaverina oikein mukavasti.

 

WWW: http://www.butcher-cow.at/en/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  

Vastaa