Hells Kitchen burger, Gordon Ramsay’s BurGR, Las Vegas, USA

 

Gordon Ramsayn BurGR sijjaitsee Las Vegasissa, Planet Hollywood Casinon yhteydessä. Paikka ei ota pöytävarauksia ja sinne onkin aikamoiset jonot monesti.

Ramsaylla on useita nimeään kantavia ravintoloita Vegasissa ja yleisesti ottaen ne ovat kohtuullisen kalliita, mutta yllätyksekseni BurGR tekee tästä poikkeuksen. Ruoan laatuun nähden hinta on erittäin kohdillaan, jopa edullinen. Kokonaisuus on loppuunsaakka hiottu ja niin palvelu, juomavalikoima kuin itse ruokalistakin on erittäin laaja.

 

Tilasin listalta Hell’s Kitchen burgerin, joka on :

***

asadero cheese, roasted jalapeños, avocado, roasted tomatoes, jalapeño aioli

***

Suurena chilien ystävänä tämä oli se, joka suoraan huusi listalta ”minä! minä! ota minut!”. Lisäkkeeksi otin tryffeliparmesan-ranskalaiset, jotka tarjoiltiin chipotle ketchupin ja aiolin kanssa.

Jo ensimmäisestä haukusta pystyi sanomaan, että tässä on hra Ramsayn tv:stäkin tuttu laadunvalvonta käytössä – tästä tuotteesta ei oikeasti löydy mitään mistä voisi huomauttaa. Jokaisella suupalalla pystyt tunnistamaan ja selvästi erottelemaan kaikki listalle lisätyt komponentit. Myös ranskalaiset olivat olennainen osa ateriaa, eikä minkäänlaisessa sivuroolissa – kastikkeet vielä täydensivät tätä.

 

WWW: https://www.gordonramsayrestaurants.com/burger/

Yleisarvosana

Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
 

Tagit:  ,

Vastaa