Darwin beef burger, Darwin Brasserie, Lontoo, Englanti

Lontoon matkalla sain vinkin Sky Garden nimisestä näköalapaikasta. Täältä on hieno näkymä yli Lontoon ja valittavissa on muutamia baareja ja ravintoloitakin. Tällä kertaa testiin valikoitui ”Darwin Brasserie” niminen ravintola, jonka listalla burgerikin komeili.

Paikka

Sky garden on näköalatasanne, jossa tosiaan löytyy useampi ravintola ja baarikin. Pääsy tasanteelle on veloitukseton, mutta liput on hyvä varata etukäteen. Vinkiksi sanottakoon, että jos näyttää siltä ettei lippuja ole jäljellä, niin tekemällä pöytävarauksen ravintolaan pääsee toki aina ja vielä jonon ohi sisään.

Darwin Brasserie itsessään on tyylikäs, mutta pienillä parannuksilla siitä saisi vieläkin tasokkaamman. Paikka on hieman meluisa ja välillä tulee mieleen enemmän kahvila kuin illallispaikka – tosin asia joka viittaa hienompaankin ravintolaan on hintataso.

Ruoka ja juoma

Listalla löytyy burgeri ja siihen kuuluu suoraan ranskalaiset kylkeen. Alkupalaksi listalta valikoitui Tartar, joka on ainakin itselleni suuri rakkaus alkupalavalikoimassa yleensä.

Burger sisältää listan mukaan : Pihvin, Monterey Jack juustoa, tomaattia, jääsalaattia, punasipulia ja Darwin burger saucea. Pekonia saa mukaan 2.5 punnan lisähinnasta, jonka valitsin.

Alkupalaksi saatu tartar on ihan toimiva,  mutta hieman mauton. Sama mauttomuus valitettavasti kulkee mukana koko aterian läpi.

Burger on kuivahko, tämä korostuu ehkä murenevan sämpylän vuoksi entisestään. Kokonaisuus ei yllä mielestäni tasolle, jota tällaiselta paikalta voisi olettaa. Annos on ihan nätti, mutta makujen puolesta epätasainen, tuntuu että eri puraisuilla tulee hieman erilaista makumaailmaa suuhun, joka ei ole niinkään positiivinen asia.

Ranskalaiset ovat ehkäpä annoksen paras osa. Burgerkaan ei siis ole umpisurkea, mutta hieman mitäänsanomaton se on. Nälkä siirtyy, mutta odotin kovasti enemmän.

Yhteenveto

Hintaansa nähden kokonaisuus jätti hyvinkin kylmäksi. Sky garden on vierailun arvoinen paikka, mutta illallinen kannattaa nauttia jossain muualla.

 

WWW: https://skygarden.london/restaurants/darwin-brasserie/

Osoite: Sky Garden, 1 Sky Garden Walk, London, EC3M 8AF

Yleisarvosana
Burger
Lisäkkeet
Palvelu
Paikka
Tagit:  

Vastaa